31 maj

Känner att jag om jag skulle ta mig tid att blogga skulle det bara bli massa ointressant blaj, så jag väntar tills det händer nåt, typ.

Dagens låt
Snow Patrol - Chasing Cars
(en av världens bästa låtar)

Saker som är bra:
Kyle XY
Intressanta samtal på bussen med nya och gamla människor.
Snow Patrol - Chasing cars
Förändring ( ibland - det tar ett tag att smälta en förändring men sen är det bra)
BFF (best friends forever)

Om 10 månader är vi i Florida! Yeaah ;)
Fy fan vilken resa det kommer bli M!


Nu blev jag lite gladare. Godnatt.

27 maj

"Men sluta nu.."
"Nääej, jag slutar inte tills jag får!"
"Får? Det är ju snälla djur på Gotland!"

Det tog ett tag innan jag hörde vad han sa men sen var det jättekul! :)

I dag är det mors dag, grattis mamma <3
Vi åkte och tittade lite på nya möbler, åt fish'n'chips på stan och storhandlade i mataffären. Soligt väder var det också! Sen grillade vi på kvällen med vår nya supergrill - det tar typ 5 minuter från det att man fixar med grillkolen tills maten är färdiggrillad! Wow liksom ;) Det blev veckans godaste hamburgare!
Min syster har köpt Mary-Kate och Ashley-filmen New York Minute, den är faktiskt rätt bra.

Citat från filmen
"I can't even function without my day planner. You know, I'm trying to think of a reason to keep on living.
Still trying... Still trying
."

Dagens låt...
Outkast - Hey ya

Nu är det verkligen "godnatt", ska upp 05:45 imorgon. Yeey!
Godnatt.

25 maj

Att duscha i iskallt vatten klockan 10 på morgonen när man precis har vaknat är inte roligt.
Bara för att varmvattnet försvann.

Blades of Glory i går var skitbra! Se den! Jag skrattade högt flera gånger, och det är ovanligt. Alltså är det ett tecken på att den verkligen är något att se! ;)

Efter bion med M åkte jag för att träffa min kusin K som jag inte har sett på minst 2 år. Vi hade kul, gick på magdansuppvisning och fikade 1 1/2 timme. Det var en lååång dag.

I dag är det släktkalas i gen! Det blir typ 25 gäster, släkt+vänner till mormor och morfar. Det kommer att bli jättekul! Måste dra nu, ciao.

"My höömps my höömps my höömps my hööömps"
 - Will Ferrell i filmen Blades of Glory

24 maj

Jippie! Nu är jag klar med alla läxor! Precis allting. Eller jag har franskan kvar, för jag mådde illa och var hemma idag så jag kunde inte göra den på rasten.. Men annars har jag inga läxor/inlämningsuppgifter kvar som jag behöver arbeta med denna vecka. Det är häärligt! ;)

På kalaset i går diskuterade vi förkortningar på Internet:

brb - be right back
lol - laughing out loud
omg - oh my god
afk - away from keyboard
cs - ses

haha det var kul! :) fast jag använder aldrig såna förkortningar när jag skriver... typ.


I morgon ska jag gå på bio med M. Vi ska se Blades of Glory med Will Ferrell i en av huvudrollerna. Den verkar vara askul! Och någon gång måste man ju gå och se Pirates of the Caribbean 3 - såklart!

Citat ur OC, avsnitt 16 säsong 4 "The end is not near it's here"
Seth: Ryan, come in, sit!
Ryan: Yeaaah.. not gonna happen.

23 maj

Jag är nästan klar med allt pluggande nu! Engelskan och svenskan är fixad, franskaläxan skriver jag i morgon på långa rasten (hehe...) och kriminologin är snudd på färdig (vi e bäst tjejer!). Bara geografiarbetet kvar nu, som jag ska skriva färdigt när jag har bloggat.

Alltså vad är det för fel på detta tagentbord??? I varje ord jag skriver saknas minst 1 bokstav när jag tittar på skärmen för att läsa vad jag har skrivit. Det är trådlöst, så där kanske problemet ligger. Får trycka på varannan bokstav tre gånger innan det funkar! J*vligt irriterande är det!

Jag har precis kommit hem från mormor och morfar, det var stort släktkalas där för morfar som fyller 85 år idag. Grattis! Mormor fyller 80 år nästa lördag men vi ska fira henne i helgen av någon anledning.. hm. Grattis mormor också! "På deras tid" fick barnen heta det namn som hade namnsdag den dagen då pojken eller flickan föddes. På morfars födelsedag har typ Dorotea namnsdag, så dom fick använda namnet för dagen innan. Finurligt va? Då slipper man ju fundera ut namn! Haha :)

Kalaset var jättekul, och jag visste att jag hade rätt: mina kusiner är coolast i världen!
Nu måste jag sluta här, har ju geografin kvar (fortfarande) och det är inlämning imorgon.. hejdå.


22 maj

Jag är hemma och sjuk i dag, har så himla ont i foten. Jag tror att jag måste ta Alvedon och bara vila vila vila.

Grattis J som fyllde 16 år i går
Hoppas att du hade en bra födelsedag!

21 maj

Vädret här är är tråkigt i dag: grått och mulet. Jag känner mig precis som vädret! Grå och trist. Vi har ju ledigt i dag på grund av någon planeringsdag för lärarna. Var och shoppade lite på förmiddagen/eftermiddagen och hittde ett par riktigt bra träningsbyxor på Stadium, 2 linnen och en t-shirt på Indiska plus att vi köpte lite presenter till mamsen - det är ju mors dag på söndag! Och så fyller hon år dagen efter. Mycket paket blir det :)

Jag tappade hakan i dag. Stod där tyst och osynlig vid busshållplatsen med mp3:n i öronen, men jag tappade hakan faktiskt. It is a good thing! Det var en rolig sak mitt i allt det tråkiga. Varför jag tappade hakan? Jaa det kan man undra ;)

Min medicin mot detta mystiska humör jag har i dag:
- Glass
- En bra TV-serie


Så nu säger jag och mina två nya vänner Ben & Jerry hejdååå för vi ska stänga av datorn och titta på massor med gamla OC-avsnitt! (På VHS såklart - boxarna får man köpa senare)

Dagens låt:
Panic! At The Disco - Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Puss Hej


The OC 2003-2007

Snyft. Jag började gråta när jag satt där och så det allra allra sista avsnittet av OC. Men jag grät inte lika mycket nu som när Marissa dog.. hujeda mig! Tårarna rann som floder ner för mina kinder då...  Har följt OC sen 3:e avsnittet i första säsongen, och har haft mina crazy-OC perioder. I will always love it!

Okej lite töntigt kanske, det är ju bara en annan ungdomsserie men jag kommer faktiskt att sakna den! Att kolla alla avsnitt igen på DVD-box är inte samma sak...

Dagens låt:
Mika - Love today

Jag är ledig imorgon! Och sotare kommer hit och trixar någon gång mellan 7.30-16.00. Då vill man inte stå där nyvaken i pyjamas och göra frukost! Haha.


20 maj

Har precis kommit hem efter en helg på min faster och farbrors landställe. Det var härligt med sol grillning skogspromenad fotbollsspel med kusinen och jag sov så gott!

RIX FM festival 2007 i fredags var kul! Tänkte typ halva dagen "Vad ska jag ha på mig?" men det blev ett vanligt linne+ jeans och tröja, det var ju ändå ganska varmt. När vi åkte hem vid elva-tiden frös jag som om det vore -10!

E-Type= blä! Jag har blivit allergisk mot honom sen min pappa började lyssna på den där creepy-rösten klockan 9 på morgonen varje lördag! Och sen fortsätter det resten av dagen.. blää! Bäst var Måns Zelmerlööw! Sen Martin Stenmarck som sa "Fan va ni e vackra!" hela tiden. Det blev mest allsång när han sjöng den där "jag kommer inte heeeeem i kväääll om jag känner mig sjääälv" Det va skoj! Jag och M var med och skrålade, hela publiken sjöng typ halva låten utan att han behövde sjunga med :) Melanie C var också rätt cool, värsta arm muskler hon hade då! Men hon var ju Sporty Spice på 90-talet...

Nu är det dags att komma ner på jorden igen! Har ju kriminologi, engelska, geografi + svenska och franska att klara av! Det tar aldrig slut...

puss hej leverpastej

18 maj

I have a great hairday today, har varit på gymmet och till och med pluggat lite också, självförtoendet är på topp!

Nu sitter jag och laddar upp inför RIX FM festivalen som är i kväll med lite cool musik. Dåligt dåligt dåligt är att Mika inte kommer dit! Det blev inställt liksom i dag, för att han har öroninflamation. Han kanske kommer till Malmö, men vi vill ju se honom i dag i Stockholm! Buuhuuuu. Men jag och M lyssnar på massor med Mika musik nu istället, vi kommer ju ha kul där ändå! Men inte lika kul som om Mika skulle varit där... =(

Oj nu är det bråttom, måste börja fixa mig till ikväll. Partyparty!
Ciao


17 maj

Det känns som lördag! Bara för att det var som fredag i går, fast då var det ju Grey's Anatomy och onsdag. Hihi.
Var på lunch hos H med ett gäng glada människor från tolv till tre, vi åt tacos och världens godaste kaka med choklad (bakat av H själv!). Det var nice :)

Now we have a little problem, jag måste måste måste göra läxor men det går inte! Jag vill bara dansa runt och larva mig och lyssna på Champagne Supernova med Oasis - min nya favvolåt.

Kyle XY+Ben and Jerry's Chocolat Chip Cookie Dough klockan åtta! Yeeaah ;)


Champagne Supernova

"Summer? What are you doing here?"
"What do you think Cohen?"

- Från OC i ett avsnitt där det spöregnar ute, Seth går ut och upp på taket i sin Spiderman-mask för att fixa TV-antennen. Summer kommer springande till deras hus och hittar Seth hängande upp och ner (han har halkat ner från taket)  och det blir en äkta filmkyss!

Maj nånting

Nu börjar jag bli trött, men ska blogga lite ändå sen blir det god natt.

Idag var en kort dag i skolan och nu har vi ledigt i 5 dagar. 5 dagar! Torsdag fredag lördag söndag och måndag. Jihoo! Och det blir massor med träffa kompisar och familj och såna människor som jag äääälskar ändå upp till månen och tillbaka.

Efter skolan drog jag in till city och kollade efter binkini till beach 2007 ;) Men jäklar var svårt det var! Först köpte jag en överdel, för jag var ju övertygad om att underdelen jag kollat på fanns kvar, absolut liksom! Men nej, storlek 34 eller 40 är inte så mycket att välja på. Så jag blev "tvungen" att köpa en annan bikiniunderdel och en till överdel (det ska ju matcha!) för typ 250 spänn och man kan ju inte lämna tillbaka badkläder så nu sitter jag här med två bikinitoppar och en bikinkitrosa.. ja. Det blev i alla fall en mörkbrun bikini med paisleymönster och det är skitbra för jag är såå snygg i den färgen ;) coooool.

Vi håller på att spela över våra hemmafilmer från videoband till DVD, och då måste filmerna rulla hela tiden, det är jättemysigt att kolla på! Allt det där man inte minns men ändå varit med om. Jag lärde mig prata väldigt tidigt så det är kul att höra på :) Det roligaste hittils var definitivt när jag och min syster uppträdde till Spice Girls i kjol och svarta klackskor. Min syrra var grym på höftrullningar! Jag var 8 och hon 6 år då.

Jag lyssnar på...
Maria Mena - You're the only one


Mary-Kate och Ashley Olsen var mina idoler för några år och de har minst sagt förändrats den senaste tiden,jag gillar mer den stilen de hade förut. Nu är det mest skyhöga klackar och bylsiga kläder som inte alls passar på deras pinnsmala figurer. Men, det finns några coola outfits.

14 maj

Hata måndagar. Jag har haft ont i magen i dag så där aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj. Och sen har jag glömt massor med läxor och haft panik för allting och stressen är ett mörkt moln och vi slutar om exakt 1 månad 17 skoldagar kvar!
Fint.

Jag lyssnar på...
Snow Patrol - Speeding Cars
Musiken fyller rummet.

13 maj

Citat ur OC, avsnitt 15 säsong 4 "The night moves"
Seth: You have to remember we are real brothers now, bloodbrothers.
Ryan: You.. you donated your blood to me? But I thought your body didn't like needles.
Seth: It turns out, my body also don't like to faint but we O- types got to stick together.
Ryan: That's weird, because all of a sudden I have this strange urge to listen to Death Cab and read comic books.
Seth: Really?
Ryan: No, It was a joke.

(nånting sånt, kommer inte ihåg exakt men lite roligt var det i alla fall )
Nästa söndag klockan 18.30 på Kanal 5 är allra sista avsnittet av OC! I will not miss it! ;)

Plockade fram årsboken i dag, som vi fick när vi gick ut nian. Läste kommentarerna jag fått på "hälsningar"-sidorna och blev jätteglad. Hälften av det är säkert påhittat, det är sånt man skriver där och då när det känns jobbigt att skiljas åt och blabla, jag liksom storgrät och sa "vi kan ju inte bara sluta ses, vi byter mobilnummer!"  på avslutningen till någon jag knappt umgåtts med under de 9 åren vi gick i samma klass. Men jag är säker på att några människor var helt ärliga när dom skrev det dom skrev, och det blir jag glad av! :)

 Jag kom nu precis hem från prommenaden med M, vi gick extra långt i dag det var bra! Sen gick hon myrsteg hem till sig och jag baklänges hem till mig.

Nu blir det 40 minuter på motionscykeln, duscha och försöka sova några timmar innan det är måndag igen.

Dagens låt : Bloc Party - Kreuzberg

12 maj

I dag har jag varit på IKEA! (eller i dag och i dag nu blev det ju "i går")
Ett gott råd: Om du har lätt för att bråka med familjen, åk inte till IKEA tillsammans. Mamma, jag och min syster åkte kommunalt till IKEA i Kungen kurva. Jag och syrran började tjafsa redan utanför ingången, och det fortsatte inne i varuhuset; jag tjatade på min syster, min syster tjafsade med mamma, mamma blev sur på oss båda och på vägen hem bråkade vi ganska rejält. Men vadå, efter 7 timmar på IKEA kan allt hända...

Vi köpte inga större möbler, men vi ska få nya skrivbord+stolar och andra grejer som inte går att bära hem via buss och tunnelbana. Vi tittade på det i alla fall och bestämde vilket skrivbord vi vill ha (båda vill ha samma men i olika färg) och tittade på olika snurrstolar. Hittade en bekväm som både fungerar som fotölj och skrivbordsstol med
coolt mönster. Nu när jag kollar på den kanske en vit eller svart är bättre. Kan man få någon annans åsikt om dette? :)

I övrigt köpte jag en liten spegel, en ny tavla och lite krimskrams sådära. Helt plötsligt säger dom "IKEA stänger om fem minuter " i högtalarna. Jaha? Vi gick runt där i lugn och ro och tittade och jämförde, vi trodde ju att dom stängde 8! Men då var klockan 6. Det blev genast väldigt bråttom till utgången och kassorna när de sa i högtalarna (någon minut senare) "kassorna stänger om några minuter, var vänlig gå mot utgången". Hujeda mig. Sen tog det mer än en timme att komma hem igen, men väl hemma blev det mys med thaimat, Eurovision Song Contest och godis!

Jag beställde Dirty Dancing-affischen tidigare i kväll.
Såg filmen i går, jag har sett den förut men kommer inte ihåg att den var så bra som den är! I love it! Då tänkte jag att "jag bara måste ha affischen" och ja sagt och gjort jag köpte den. hihi :)

Nu är det typ godnatt, eller nåt. Godnatt.

God morgon!

Har precis rockat loss till låten Lindsay Lohan sjunger i filmen Freaky Friday, sista scenen där. "Ulitmate" heter den. Den är cool!

Asbra start på dagen! Yeaah ;)

11 maj

hey girl, you are beautiful

I natt sov jag typ 5 timmar och vaknade med världens fetaste påsar under ögonen, mest var det på ena ögat, haha. Wierd var det. Åkte till skolan för att göra den andra delen av nationella provet i matte (som egentligen är den första delen) och sen åkte jag hem igen, jag mådde pyton. Fast först stannade jag vid Konsum och köpte lite grejer.

Nu är jag jättemysigt klädd i ceriserosa pyjamasbyxor, ljusrosa tröjtunika, gröna sockor och grönrandig kofta. Det passar inte alls ihop, men det är coolt ändå på något sätt. I like it!

Detta köpte jag på Konsum:
Ben & Jerry's!

 - Center choklad, mörk choklad med mörk fyllning, 70% kakao. Den är jättego!
 - Ben & Jerrys Cookie Dough Ic Cream - Vanilla ICe Cream With Chunks of Chocolate Chip Cookie Dough

Yeaah! Äntligen köpte jag Ben & Jerry-glass! Hoppas det är lika gott som jag hört att det är :)
Den kostade 50 spänn men jag säger så här : Because I'm worth it!

Nu är det filmtajm (efter 4 timmars pluggande), häärligt! Ska kolla på Dirty Dancing och 10 orsaker att hata dig (se bild).

Ooops, glassen smälter!
Adios


10 maj

Life still sucks, seriously. Men men det är väl bara att bita ihop så blir det bättre snart.

Jag står upp till knäna med pluggande, det tar aldrig slut! Har inte tid med något annat längre. I helgen ska jag bara göra roliga saker, och äta gooodis! =) men så kommer det inte att bli nej... vi har ju massor med inlämningsuppgifter till vecka 21. 4 stycken tror jag det är, jippie! Jag hinner ju inte göra något nästa helg för då ska jag ha roligt så det blir att plugga denna helg ännu mera.. fan också.

Jag älskar den nya serien Kyle XY på Kanal 5 torsdagar kl. 20.00
Det är bara föör bra

Dagens citat
"När dom där småkillarna raggade på oss jag ba
'fan är det så här det ska va?' "

Nu är det godnatt, har ju nationellt prov i matte A imorgon 8.30, längtar!! (inte)

9 maj

Life sucks.
No seriously, it does.

Men jag ska gå på Rix FM festival 2007 och se Mika, då kanske man blir glad.

Love's gonna get you down

Jag lyssnar på...
Mika - Lollipop


5 maj

Har precis kollat klart på Shall we dance med Jennifer Lopez, Richard Gere och Susan Sarandon i rollerna, den var bra! Blev jättesugen på att dansa så syrran och jag körde pardans på mitt rum - vi var väldigt klumpiga. Och mamma tyckte att vi stojade för mycket, klockan är ju ändå nästan halv tolv.

Annars har jag varit ute rätt mycket i dag. Först var jag och shoppade en sväng med M. Jag köpte en grej man hänger halsband på som ser ut som en minimini provdocka, sån där utan huvud och så sitter det krokar att hänga halsband på i toppen. 39.50 kr på Indiska, grejt. Sen gick vi en härlig promenad och jag blev asrädd för "det blåa ljuset".

Nu ska jag lyssna på massor av Mika-musik  ;)

Adios

4 maj

Hela den här veckan har varit upp och ner och allt har varit fel, nästan allt. Skönt att skolveckan är över så att man kan ta nya tag efter helgen. Så sa jag förra fredagen också. Hmm.

Denna dag har varit ovanligt meningslös. Jag ville inte gå upp ur sängen i morse, men till slut lyckades jag en halvtimme efter att klockan ringt. Kommer till skolan och få veta att första lektionen behöver bara de som ska göra kompletteringar i ämnet vara där. Yaay! (Inte jag alltså). Är en av dom få i biblioteket och sitter där och typ rullar tummarna tills matten som börjar kvart i tio. För att göra en tråkig historia kort - matematik var den enda riktiga lektion vi hade denna dag, så det blev en himla massa håltimmar fram till 2 då vi åkte hem, eftersom sista lektionen var "frivillig".

Jag är jättetrött, har tränat i dag! :)

En fundering som jag glömt bort men började tänka på för ett par dagar sedan är
Vem är du A.K? Jag vill veta! Hihi :)

Grease-feber!
Vi köpte filmen Grease för några dagar sen, tittade på den i onsdags när jag var sjuk (mellan migränanfallen haha).
Den är så braaaa!!!
"You're the one that I want (you are the one I want) whu hu hu uu honey" Se den! ;)

3 maj

"Ok, on the count of three, I want us to talk about cookies. So, turn to the person next to you on the count of three and talk to them about cookies...3-2-1."

Teddy Geiger
(källa: www.teddyonline.org)

Idag har varit en bra dag, lite läskig. Jag har haft nationella prov i engelska, gjort 2 goda gärningar och ätit köttbullemacka.
That's it.

Otur

Migrän igen! 2 gånger på samma dag! Oh isn't this my lucky day.

Ja det är väl bara att jag lägger mig och vilar igen tills flimmret är borta, sen ska jag gå en promenad, måste få frisk luft! Jag har i a f gjort halva matteläxan ;) om vi inte fick ännu mer läxa i dag, då har jag mycket att göra... Skit också.

2 maj

Maj maj maj. Nu är det maj månad.

Jag fick migrän nu på morgonen, för lite mer en timme sedan. Kunde inte ta migränmedicinen så nu har jag världens äckligaste huvudvärk plus att jag mår illa! Behöver jag säga att jag stannar hemma från skolan i dag?

Nu ska jag gå och lägga mig i min mysiga säng och kolla på Grease (eller Dirty Dancing) och sen kanske jag pluggar lite matte och samhällskunskap om jag orkar. För plugga måste man även om man mår piss. Blää.

Ha en bra dag.