Kyckling på fredag då mår man riktigt bra

Fast vi ska inte äta kyckling idag.

Allt jag har gjort den här veckan är - plugga. Och somna på bussen på väg hem från skolan. Haha =P
Men nu är Svenskaprovet förbi, och ganska enkla grejer är kvar. Mindre än 3 veckor till jullovet! whoho! ;)

Äntligen helg!!

I dag har jag skrattat som aldrig förr. Hahaha vid lunchen skrattade allihop för att alla skrattade, och efter skoleen. För då satt A, T och V och väntade mig på en liten bänk med något bakom ryggarna. En påse! Med massa fina presenter! Och en ballong med mitt namn på! De var jättefint =D Dom är verkligen söta! Men vi saknar E. Hon har det bra på sin semester och sitter på fik halv nio på morgonen efter att ha solat flera timmar. Man blir ju avundsjuk! Här får vi gå upp i mörkret och masa oss iväg till skolan i snöslask..

Men men, jag är inte sur för det. Tack vare mina söta små friends är jag i födelsedagsstämning!
Och jag har bakat världensgodaste muffins.

Dagen lååt
Magnus Uggla - Varning på stan


Hur säger man istidengelska?
- Icetime

Snyggodag

Yo yo yo.
Sov 5 timmar i natt.. då blir hjärnan konstig! Väldigt kort skoldag idag, det gillar vi =)
Var med mamma och köpte skor efter skolan, sen jagade vi runt halva stan efter dom där jeansen jag spanat in i typ mer än ett halvår.. nu e dom mina! Gråa stuprör, skiiiitsnygga. Köpte en ny väska också. Och pappas julklapp.
Sen gick vi och kollade i skyltfönstrena på NK. Barndomsminnen. När jag och min syster var små brukade mamma och mormor åka med oss in till stan varje år runt jul och titta på den spännande julskyltningen. I år är det ganska gulligt, handlar om en liten flicka som heter Sara och så är det en massa gosedjur och en isbjörn och en rosa drake som är stylist och en liten fliur med svans som sover i månen.

Finally, både historian och psykologin klara och inlämnade. Tjoho! (Nu skålar vi i Ramlösa Persimon och grape! och äter apelsin)

Queen - Bicycle race

Idag är jag snygg!


Hur man säger @ på engelska
- elephant nose ey

Saturday Night Live

Om typ 35 minuter är det Saturday Night Live på femman. Kvällens värd är Jake Gyllenhaal. Det lär bli kul, han i glittrig långklänning sjungandes den där kärlekslåten. Hoppas =P

Har börjat på historiehemtentan nu. En halv sida, det är en början. Tummen upp alltså!
Kvällen hos V var niiice. Vi firade T:s födelsedag, åt middag och snackade massa. Bussresan hem blev rena äventyret, mest jobbigt =P

"Asså sitter det nån där i hörnet eller?"
"aaaaaahhh!"

En vecka kvar till 17 års-dagen.
Hejsan hoppsan (lillebror)

Fredag igen! =)

Plugg plugg plugg! Nu har jag pluggat färdigt.. för idag. Svenska, historia,psykologi, franska, engelska.. det snurrar. Nu är jag klar med psykologiinlämningen, och svenska läxan har jag läst. Nu är det bara den där &#%t) hemtentan i historia kvar. Den här veckan. Precis när jag är klar med det blir det plugga till svenska essä-skrivning & franska uppsats-på-en-lektion. Men, det är bara att bita ihop. Jag vet att det finns folk som har det värre med plugg. Det här är nog faktiskt första fredagen jag inte kan säga "äntligen helg!".

Även om det är asmycket skola nu så såklart händer det lite rolige grejer i helgen också =)Imorrn blir det kompisar  & födelsedagsfirande (grattis T 17 ååår idaaag!) och på söndag blir det släktkalas. Härligt härligt!
Saknar E, hon åkte iväg på solsemester idag och är borta 2 veckor!
Snyft =( Saknar dig gummaaan!

The Streets - Dry your eyes
Good day mate!


"het, jag vet"

Tillbaka igen

Nu är jag tillbaka! =D
Har ju varit fast vid tv:n den här veckan.. usch.
Men idag har varit en bra dag,  har tränat och städat och sånt som man borde göra istället för att titta på tv.
Det är ganska enkelt egentligen, bara man bestämmer sig. Och inte gör det till värsta problemet.. hehe.

Min mobil är knäpp.. högtalaren och mikrofonen gick sönder så det går inte att ringe eller ta emot samtal.. aaarrghh! Och det tar aslång tid att få tillbaka mobilen om man lämnar in på lagning. Man kan ju inte vara utan mobil så länge! Men det löste sig ganska fort, fick låna en likadan mobil, fast silvrig, av pappa. Lite sliten, men den funkar åtminstone =)

Dagens låååååt

Hellogoodbye - shimmy shimmy quarter turn

I morgon ska jag plugga som en häst.

"Aloe vera-kväll" och tv-missbruk

Äntligen, den jobbigaste skoldagen på veckan är över! Att va i skolan 8-17 är inte kul. Dessutom missade jag nästan bussen i morse. Hatar att stressaaaaaa.

Sitter här på mitt rum och håller mig undan, mamma har "Aloe vera-kväll" med sina väninnor. Om det är någon som undrar så innebär det att en försäljare kommer och försöker (nästan desperat) sälja aloe vera-stuff till folk. Det är en himla massa babbel, och prylarna är dyra, men man får smaka aloe vera! Det är gott, i alla fall den som är liite smaksatt. 

Väntar på att Grey's Anatomy ska börja, det är dubbelavsnitt ikväll.
Okej, jag erkänner.. jag missbrukar tv. Brukar ju skoja om det, men jag undrar om det inte är lite mer allvarligt än jag låtsas om. I dag satt jag typ 10 minuter och pratade om olika tv-reklamer med A, eller snarare berättade eftersom det bara var jag som pratade. Jag kan ha hört fel, men jag tror hon sa till slut "jag vet inte, jag lyssnar inte längre.." haha xD

tjooohej leverpastej!

Lördag är bäst (men fredag är bättre)

Köpa Vinterjacka: mission accomplished

Nu bär det av till V för att kolla lite film, äta lite godis och träffa roliga människor.
Adios!

Ashton Kutcher är heeeeeeeet.

Frejdag hele veckan

Hahahaha.. Idag var jag "flickan med rullväskan" i skolan. Nej, jag har inte börjar dra en klumpig resväska efter mig istället för en handväska, och nej jag skulle inte resa bort. Vi skulle ha teater! Det gick asdåligt när vi ändå är inne på ämnet, men skit samma! Dessutom gjorde jag bor mig vid alla tunnebanespärrarna, men whatever.

Filippa Bark är roligast just nu!
"Ja, och.... nu är det nog väldigt många som undrar; hur uppstod påskriset?
Jo, det var så att det var faktiskt en indian som ramlade i en buske.. och resten kan ni ju räkna ut själva.
Asså, hans fjädrar fastnade, och så.. sen så tyckte man att det var snyggt, så lät man dom vara kvar, och just då så var det påsk, logiskt nog." xD

Näääe, nu åkte Cristoffer ut från Idol... =(

Ingenting nej ingenting

Jag lyssnar på....

Fergie - Clumsy
Jimmy Eat World - Sweetness

Haha jag har börjat kolla på One Tree Hill.. ganska bra faktiskt. Minst lika mycket saftiga intriger och wierd händelser som i OC. Dessutom börjar en 5:e säsong av One Tree Hill i USA nästa år. Då har det gått 5 år i serien, hmm undrar hur bra det blir. Who cares? Men ändå.

Jag är tv-missbrukare, I know.
Nu är det Medium på tv4 ;) Wööw.


5 november

Tjolahoppsan hejsan!

A, E och jag ska spela upp en egenskriven teater för klassen på fredag, och vi har jobbat mycket på den de senaste dagarna. I går satt vi 3 och en halv timme och skrev själva manuset, sen 2 timmar och skrev rent det på datorn, och i dag övade vi i ca 2 timmar på att spela upp pjäsen. Fan va bra den är! =D
(Okej, inte riktigt två timmar.. vi gick till konsum och köpte kakor också xD)

Sen har vi ju den där franska"läxan" också, 4 sidor text, "Marseille on aime on n'aime pas". Vi ska skriva en uppsats på lektion om den snart. På franskaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hur ska det gå? Ojojoj.

Dagens låt:
Vincent  - Miss Blue

2 november

Nu är det november! Dagarna flyger i väg, var det inte sommarlov för några veckor sedan? Haha :P
Inte långt kvar tills man fyller år heller. 17 år.. tjoo!

it's a cold it's a broken
halleljuah

.....
bäst med Rufus Wainwright men bättre med Jeff Buckley

The pursuit of Happiness

Kollade på Oprah idag, "How happy are you?".´Man blev presenterad för fem olika personer med olika liv och skulle gissa vem som var mest lycklig. Publiken trodde att begravningsentreprenören var det.
Och så kunde man göra ett test för att se hur nöjd man själv var, och om man inte var jättenöjd så hade psykologen några råd om hur man ska bli lyckligare.

Jag är ganska lycklig, tror jag. För tillfället i alla fall.

Nu ska jag ut och promenera!
Adios Amigos