Yiiihaa!

Jag är glad nu!! Typ hoppar upp och ner och klappar händerna! *Yaay me* =D

Jag har nämligen beställt Twilight på dvd. Min syster fick den i dag i brevlådan, den var bra, men lite besviken blev man. DVD-menyn består av "play" och "special features", ganska mycket extramaterial men ändå bara en bråkdel av DVD:erna i USA. Varför har dom tagit bort så mycket på svenska DVD:n? Man kunde inte ändra undertexter, fanns inga "audio commentary" (där regissören och skådespelare kommenterar i bakgrunden till filmen) eller andra såna där funktioner som brukar finnas. Värsta enkla menyn, som typ på såna dvd:er man får med tidningar!. Wiierd..
Då började jag fundera på att beställa DVD:n från USA, men det går ju inte för där är det region 1 på DVD:erna, Europa är region 2. Då måste man ha en regionsfri spelare och blabla.. men då läste jag om en som köpt DVD:n från Storbrittanien, och det var typ samma som i USA med massa extramtaterial, men Storbrittanien är samma DVD region som vi! =) Så nu har jag beställt Twilight (Special 2-disc edition) från engelska Amazon. Och inte nog med det...

Robert Pattinson har spelat in en brittisk komedi (innan Twilight) som heter "How to be" och visas just nu på filmfestivaler, och kommer ut på dvd i maj i USA och Storbrittanien. Jag hade hoppats på att kunna få tag i den, för det verkar vara en helcool film (RPattz spelar Art - en lite nördig, inte så social, deppig musiker som bestämmer sig för att anlita en själv-hjälps guru som ska göra honom "normal") och den kanske kanske kommer ut här i Sverige, men mer än så vet man inte.. snilleblixt! Storbrittanien har samma DVD-region som vi, alltså kan jag beställa den därifrån och slippa fudera på om den kommer ut i Sverige eller inte ;)

Så nu har jag klickat hem Twilight och How to be! Yaay mee =) How to be släpps inte förrän 18 maj och jag fixade så att jag får båda filmerna samtidigt, och då uppskattades det att jag får paketen nån gång mellan 20-28 maj.

Dagens låt:
Flipsyde - When it was good


Jag försöker övertala min syrra att hjälpa mig med en ny bloggdesign, hon är jätteduktig på sånt och har sagt att vi ska fixa det, men det har inte blivit av.. och jag måste hitta nån lösning för det här med bilder i bloggen, för det är astråkigt med bara text hela tiden =S

Nu - sovtajm! Ska upp 05.45 i morgon.. zznark.
Godnatt

En sommardag i juni?

I dag har det varit världens bästa väder!!!! 19 grader, i skuggan =D Första dagen i år man kunde gå ute i i jeans, t-shirt och kofta, utan nån jacka! Och det var varmt. Iiiiiih =D Efter att jag gjort några helgärenden, gick jag hem och solade i fönstret. Har man ingen balkong får man göra det bästa av vad man har.. ett jättestort fönster med jättestor fönsterbräda! =D Där satt jag och solade två timmar och läste lite sorgliga delar i New Moon.

 

Det är nu 6 veckor kvar till studenten, och det börjar kännas. Köpte klänning för några veckor sen, och nu fick vi även studentmössan! Mösspåtagning nästa vecka, det blir skoj. På torsdag e första studentskivan jag ska på oxå =)


fina studentmössan!

Dagens roligaste:
Det här, om ett till "fan encounter" i Vancouver, Kanada där dom spelar in New Moon. Några tjejer träffade Robert Pattinson när han och flera av Twilight-skådespelarna var och såg bandet 100 monkeys i Vancouver. En annan tjej, som inte är med det här gänget som först träffar Robert denna kväll, kommer fram till Robert och frågar "if he can hold her like he held bella in the movie poster". Hans svar? "F*ck no". (inte elakt dock, mer skämtsamt). HAHAHAHAHA klockren ;)

Och juste, by the way. Fler helt nya bilder från Robert i GQ magazine har släppts. Världens snyggaste RPattz på dom här bilderna ;)

Thank you and goodnight!


Här e den!

Det fungerade!
Här är reklamen som man kan lägga upp för att stödja "kampanjen" med att få Need med i New moon:



hämta din "banner" på http://www.myspace.com/needfornewmoon om du gillar låten!

Snyggo

I dag är det soligt och ganska varmt, jag ligger bra till med skoluppgifter och ska ut ikväll. Det blir bara bättre av att jag har världens snyggodag idag! =D  jag känner mig snygg just idag - det är alltid kul! =D

Dagens låt:
Katy Perry - Waking up in Vegas

Dagens hemsida:
twilightnews.se

Dagens bild:
Den här på Robert Pattinson - heeet!


Need by Hana Pestle

I'm not quite sure how to breathe
Without you here
I'm not quite sure if I'm ready to say goodbye
to all we were


Be with me
stay with me
just for now
let the time decide when I won't need you


My hand searches for your hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me


Can I feel any more
lie to me, I'm fading
I can't drop you
tell me I don't need you


My hand searches for you hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me


Etch this into my brain for me
tell me how it's supposed to be
where everything will go
and how I'll be without you by my side


My hand searches for your hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me


My hand searches for your hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me


Hur fin som helst! Läste lite på youtube (där jag hittade låten) att hon som sjunger, Hana Pestle, kämpar för att få med den här låten i New moon! Hon är en 19-årig tjej från Montana i USA, har en manager och spelat in lite låtar och musikvideor. "Need" skrev hon redan när hon var 15 år och nu  är hon ett stort Twilight-fan och kom på att "Need" skulle passa jättebra i New Moon. Så hon har startat en jättekampanj via myspace där man ska hjälpa henne. Det verkar gå bra faktiskt, det är flera tusen från runtom i världen som vill hjälpa henne, och det går framåt. Hoppas verkligen att den kommer med i New Moon!
Här är hennes myspace och här är myspace-sidan för kampanjen "Need for New Moon". Det finns en grej man kan klistra in på sin egen myspace för att göra reklam för "Need", ska kolla om det går att klistra in den här också. Det lär ju inte hjälpa nåt men lite kul skulle det vara =P
"Need" for New Moon!

3 bästa låtarna just nu!

Dom här låtarna lyssnar jag mest på nu:

Hana Pestle - Need (skulle passa helt sjukt otroligt bra i New Moon! alltså uppföljaren till Twilight som dom filmar nu)
Black Eyed Peas - Bom bom pow
The Offspring - You're gonna go far, kid

Vi har värsta mycket i skolan nästa vecka: tre feta inlämningar och två redovisningar. Well well, gissar att det är så det är när man har 7 veckor kvar til studenten! Yaay meee! =D

Nu är det sovtajm, ska upp 06.30 imorgon. Fredag - whoohooho!

Helgens roligaste

Glad Påsk! Hoppas ni haft en bra påsk, det har jag. Svullande på hög nivå! Näe men lite för mycket påskgodis kanske..
I går var en händelserik dag. Lite släktingar kom över vid femtiden och vi började med att måla ägg och rulla dom ute på gräsmattan (familjetradition.. man får två ägg att rulla, det som kommer längst och fortfarande är helt vinner), sen gick vi in igen och åt lax, sill, potatis, prinskorv och köttbullar. Efter det blev det "grekiska" biffar med potatisgratäng, tsatziki och sallad. Sen påskäggsletande och godisätande. Vi kollade på "Robinson" (mucho tuffare tävling nu än tidigare år), "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" och sen Buzz Qiuz på playstation 2. Innan släktingarna åkte hem igen dansade jag och kusin M (hon är 10 år, så söt och rolig) till Queen's låt "I want to break free". Det var kuul! =D

I går pratade jag och kusin M lite om program som "Det okända" och jag kom ihåg nåt prgram på tv som var en parodi på såna program.. det var på humorprogrammet "Morgonsoffan", ett inslag som heter "Nightvision". En typ dansk snubbe som är ett "medium", men inte ett så bra sådant, han har ganska ofta fel och är allmänt klantig.. "jae kenner va jae kenner fö faaen!" Det får bli helgens roligaste, haha.


Kristen Stewart i Nylon

För en vecka sen köpte jag tidningen Nylon med Kristen Stewart på omslaget. Jag visste innan att det skulle vara ett stort reportage om henne med intervju och bilder, därför köpte jag tidningen.
Intervjun och  är grymt bra, och Kristen Stewart är cool! Hon är ärlig, svär och är nervös, typ skakade benen hela tiden och hittade inte ord osv.. det gjorde att hon inte agerade perfekt.

 
 

Har tidigare tappat respekten för Kristen ganska mycket. Först var hon "jag skiter i hollywood-grejen" och cool, men sen blev det lite för mycket och hon verkade inte alls gilla uppmärksamheten, intervjuer eller fansen.
Det kan man förstå, för hela Twilight-grejen har blivit helt sjukt stor men hon blev typ kaxig och sa grejer (vad jag läst) som att hon bara skulle kunna hoppa av filmerna, och hon dök inte upp på Oscarsgalan som hon skulle gått på. Hennes pappa förklarade anledningen som "When it's a great movie, not just one that makes a lot of money". Vad är det för attityd liksom? Men efter att ha läst Nylon och dessutom sett en film med Kristen från 2004 "Speak" (se den! väldigt bra film!)  så börjar hon bli coolare igen i mina ögon.

"Rob and I are good friends. We went through a lot together, so we feel very close. But if we go out in public, every little detail is scrutinized, like the way I stand next to him. And it's like, I know the guy really fucking well [laughs]."

Coolaste hemsidan

Jag hittade världens coolaste hemsida idag! Typ alla har upptäckt den redan men iaf. Kolla här:

  
bild på mig på Mallorca, sommaren 2008

Med ett enkelt klick kan du bli graffitti på väggen eller hamna på en billboard på gågatan. På hemsidan väljer man en miljö och laddar upp sin bild. Det kan vara på en reklamskylt, vid en busshållplats, i en bok, på ett tidningsomslag, som tatuering på David Bekham(!). Massor med olika miljöer. Jag fastnade direkt och man kan sitta där hur länge som helst och pyssla. Och bilderna man laddar upp raderas automatiskt från hemsidan efter 2 timmar, säger dom.
http://www.photofunia.com/ heter hemsidan.
Ha så kul!

Ska hem till M på filmkväll ikväll, vi har inte setts på aslänge så det blir kul =) Har dessutom framkallat lite bilder från USA som hon ska få se.

Det är underbart väder ute, nästan 15 grader och sol! Haallelujah!
Ha en solig lördag =D

Dagens låt:
Bon Jovi - Living on a prayer

Shoppat var det här!

Tjohej alla glada! Det är april, det är blå himmel, det ljummet i luften med friska vårvindar, det är till och med lite soool! Dagen började lite (väldigt) fel med att jag gjorde sönder en grej i duschen (den som reglerar om vattnet kommer ur kranen eller duschslangen) och fick tandkräm i håret halv 7 på morgonen, men nu är det bättre!

Jag har äntligen hittat klänningen jag ska ha på bröllopet i maj, och den är nu min!

Efter att ha letat och letat, i sjuhundraelva affärer och på internet (jag visste att det skulle bli svårt att hitta en klänning - inte för uppklädd men ändå inte vardaglig, därför började jag leta nu). Det gick så långt att jag anpassade mig efter klänningarna.. "äh jag får väl ta den då.. kanske.. eller". Efter typ två veckors klänningsletande satt jag och tittade på klänningar på asos.com under fliken utförsäljning, och råkade bara ramla över denna:

 
"Max C Dye Tattoo Print Vneck Empire Dress" heter den typ =P
Från asos.com, 300 kr (på rea) inklusive frakt, mörkt rosa längst upp och så blir den lite ljusare mot mitten. Tatuerings-inspirerade blommor på. Och den sitter asbra! Måste ha ett linne under pga den djupa urringningen, men det är lugnt!
Är superdupertoppennöjd =D Den är fin - inte för uppklädd/vardagsaktig - men ändå lite egen, något "johanna" i. Perfect match <3

Har shoppat en del annat också nu i veckan. Jag brukar inte köra "nu-gäller-det-att-spendera", men nu var jag tvungen eftersom mamma sagt att jag måste ha lite nya plagg =P Jag har ett par jeans (som används, dom andra ligger i garderoben och väntar på johannas "smal-dagar" höhö) Och sen har jag typ inga basplagg, nästan bara saker me annorlunda mönster/färger som inte går att matcha. Men nu har jag köpt lite svarta och vita tröjor och ett par jeans. Det har varit en väldigt deppig jeans-jakt dessa dagar, eftersom ingenting passar! Fattar nada, men efter världens bästa hjälp idag på JC lyckades jag hitta ett par perfekta! Baggy, med muddar kring fotlederna, och på rean. Yeeehaaa!

Nu ska jag plugga... eller nåt. Uppsatser i både Internationella relationer och Teknisk psykologi (4-8 s, en månad på oss att skriva. 4-8 sidor! blööö!) till efter påsk. Men men det finns så mycket annat man kan göre.
Puss&kram