Thank God it's weekend!

En sak jag älskar en sån här lördagseftermiddag är att koppla in superhögtalarna i min bärbara dator och lyssna på musik på högsta volym! Fett me nice! Haha ;P
- Just nu spelas Beat it med Fall Out Boy feat John Mayer (michael jackson-cover).

I dag har jag tränat! Mer än en vecka sen jag stod på det där löpandet på gymmet, jag har tänkt tanken att jag ska träna flera dagar nu, men först idag blev det av! Promenad och styrka, så nu är jag glad! =)

För några nätter sedan drömde jag att jag var tillbaka i USA... ååå jag vill verkligen dit igen! Au Pair, plugg, semester, jag vet inte men jag vill dit! Såg När & Fjärran i veckan då Tobbe Trollkarl och Dogge Doggeliteo åkte på roadtrip genom Florida, och då längtar man ju ännu mer! (Förresten sa Dogge "Fett me nice" hela tiden så jag har hakat upp mig på det uttrycket nu =P)

Har ni sett Pink's video till nya singeln "So What"? Haha den e grym ;) Hon åker gräsklippare på motorvägen, sågar ned ett träd och kastar ägg på en bil som tillhör ett nygift par.. videon finns på youtube med lite dålig kvalité, sen hittar man den nog på hennes officiella hemsida också. Pink är cool, hon skiljer sig från mängden och står för det! Det är girlpower.

Ikväll ska jag för ovanlighetens skull ut och äta på restaurang. Buffé var det visst.. mums! =D Vi är ett gäng nog ett gäng på 6 eller 7 personer, det ska bli kul!

Dagens låt:
Pink - So What

Nu ska jag höja volymen ännu mer och börja städa mitt bombnedslag till rum.. grejer överallt! Ojoj.

xoxo (puss och kram) // johannis

Onsdagskväll

Är bara inne på 2:a veckan i skolan, men är redan helt slut! Jag trodde jag skulle vara piggare nu efter helgen men icke.. i dag var det särskilt roligt (inte) att vakna kl 6.00. Första lektionen var Engelska C. Det var lite jobbigt att ha 2 timmar i sträck men det verkar vara en spännande och lärorik kurs! Piggnade till lite sen men ville ändå bara att dagen skulle ta slut, så att jag fick gå hem och sova.

Det positiva är att veckan verkar ha gått jättefort för snart är det fredag igen! Yaay =D

Positiva nr 2 är att jag bokat och hämtat ut tågbiljetterna till Linköping, åker dit över helgen om några veckor och hälsar på min kusin (hon som ska gifta sig i vår). Vi ska shoppa, skvallra och äta! Kollade igenom gamla bilder och hittade lite från förra gången jag var där, nån gång i åttan-nian. Då var det vinter och jättemysigt!

Nu ska jag lyxa till det lite med en jättegod smothie med sorbet! Dessutom får jag inte missa de sista två avsnitten av Project Runway (nu på 3:an).

Dagens låt:
Ashlee Simpson - Outta my head

Ciaociao

Yours to hold

Jag har hittat två fina låtar med Skillet (grymt bra band som man kan lyssna på när man är glad ledsen eller arg, vad man än är så funkar de alltid!), Yours to hold och Older I get.
Bra musik är det.

Hittade ett annat band jag inte hört förut, The Academy is... heter dom. Check out their
myspace.


Idag blir det hemlagad pizza och filmkväll. Äter jag ofta hemlagad pizza? Kanske =P Men det är så gott och mycket bättre än den där fettdrypande som finns på vissa pizzerior.

Wedding Daze och Linas Kvällsbok heter dagens filmval, hoppas dom är bra! (Linas kvällsbok har jag sett en gång, inte jättebra men ok).
By the way så har videobutiken slutat hyra ut Dagboken (the notebook)!! Neeej. Den hade typ gått sönder eller nåt. Men det är ett tecken, nu måste jag köpa den på cdon.com =)

Puss å kram skum tomte (haha)

Freeedag!

Äntligen fredag =D Vi har bara gått i skolan i 3 dagar men jag är ändå helt sluut. Så jag hoppas att jag kommer tillbaka på måndag glad, pigg och postitiv! (Som jag egentligen vill vara men antagligen inte ät =P)

I går tränade jag på det kombinerade gymmet/simhallen. Körde lite styrka som syrran visade mig och sen sprang vi på löpband. Det var den roligaste träningen på länge!! Jag sprang inte så mycket (dumma knän), jag gick jättefort istället, det var lättare på löpbandet än ute på vanlig promenad. Det blev 2,1 km, vet inte hur mycket det säger egentligen men det kändes bra, var kul och tog rätt mycket på energin!

I maj nästa år ska min kusin gifta sig (grattis grattis grattis!), det ska bli så kul för jag har aldrig varit på bröllop såhär i nutid (tror jag var på två när jag var 4-6 år). Hur klär man sig på bröllop??! Det ska ju vara lite finare men man vill inte vara för uppklädd. Låter som värsta problemet men jag har ju ingen aning vad klädkoden är =P
Jag kan bara drömma att ha på mig något från forever21. Jag älskar Forever 21 och deras fantastiska priser. De har ett sånt stort utbud med allt från jätteglammiga kläder till basplagg för priser billigare än H&M ibland! Tummen upp för det! =)



Jag tror att jag har blivit beroende av Cola light. Helgberoende, för i skolveckan dricker jag ingen läsk.. ni vet precis som att alla verkar dricka vatten när man är jättejättetörstig? Ibland verkar alla som jag ser dricka cola eller cola light, haha =P
Jag älskar cola light men jag vet att det inte är så bra..

Från en sak till en annan, en häftig grej dom har i USA är Crystal Light, pulver som man blandar med vatten så blir det saft! Finns säkert 100 olika smaker! Dom har oxå Crystal Light On the go som kommer i ett paket med små rör för en 50 cl vattenflaska, vilket är praktiskt eftersom det dricks mycket flaskvatten over there! Köpte med mig hem peach tea (I love) och fruit punch. Om man råkar spilla dock så går det inte att få bort färgfläckarna som pulvret/saften ger.. hehe.
Jo, jag har fått värsta USA-sjukan igen, bara längtar dit och pratar om det! Snyft. Men jag kan inte drömma mig bort så mycket som jag gör, nu måste jag fokusera på verkligheten lite granna, skäms på mig.

Har kommit på ett ganska roligt pysselprojekt som jag räknar med att bli klar till studenten om jag börjar lite smått nu. Hoppas idéen funkar! =)

Dagens låt:
Ashlee Simpson - Boyfriend

Äntligen! Eller?

Så är första skoldagen förbi. Det kändes likadant som att komma tillbaka efter ett höstlov. Och ändå har vi haft nästan 3 månader ledigt, som bara försvinner poff! så fort man är tillbaka.

Dagen var rätt lugnt, mest information, utdelning av busskort och schema och sånt.. Sen åt vi lunch och efter det gick jag, E och A på möte inför Insparksfesten, vi ska vara med och ordna den! Det blir nog kul, kommer fortfarande ihåg när man själv gick på den. Allt var nytt och spännande, och jag hade världens självförtroende den kvällen! =D

Nu har jag börjat sista året i gymnasiet, trean. Helknäppt, jag kan inte förstå det riktigt.. om typ 10 månader är det vi som står och bankar på dom där dörrarna och vill springa ut. Wow. Fast det är ju nästan 1 år kvar, och vägen dit blir nog rätt kul också!

Igår kändes det som när man var liten och förberedde allt inför första skoldagen efter sommarlovet. Jag packade väskan och valde ut kläder (haaha, jaa barnsligt jag vet =P). Men det var rätt bra, för jag kände mig jättesnygg idag i mina nya jeans, jättehärligt modell som heter "Carrot" från BikBok, fyndade på rean för någon månad sen. Endast 200:- var priset och det är dom härligaste jeansen jag har haft! Tummen upp!

Nu ska jag titta på andra halvan av Leagally Blonde 2 som jag började se igår (Vääääldigt rosa!!!), sen det första avsnittet i säsong 4 av The Hills (sändes igårkväll amerikansk tid = i natt svensk tid) som är tillbaka nu.

Senare ikväll ska jag åka och simma, har så himla ont i knäet så jag hoppas att det hjälper!

Dagens låt:
The Veronicas - 4ever

4 dagar kvar...

... tills skolan börjar igen! Sista året i gymnasiet, det blir nog rätt bra.
Kollade schemat förut och det såg helt okej ut. Med tanke på att jag inte kommer ha någon idrott (yess!)  som dom andra på fredagsmorgonen så är fredagarna rätt härliga!

Jag har inte hunnit träna något sen i måndags, träffades kusin från Dalarna i onsdags och vi åkte till mormor och morfar, i onsdags målade jag nog hela dagen och igår blev det kusinträff ute hos mormor. Men idag ska jag träna! Hoppas jag.. Och så måste jag lämna lite filmer och köpa lite skolgrejer. Hoppas det blir filmkväll ikväll! =D

Nu måste jag fixa lite mer på väggen, fylla i där det saknas färg, städa och ta bort färg från golvet (hehe). Kanske möblera mitt rum så det inte ser ut som en röra. Just nu står ju allt inklämt i ett hörn...
Väggen blev fin! Härligt vinröd som jag ville ha den! V, A, T och E hjälpte till vi målade väl ett bra tag, sen åt vi lunch och babblade och sen målade lite till. Snygga (och knasiga) bilder blev det också men dom hamnar inte här =P

Dagens Låt:
Paramore - That's what you get

Tisdag

The Notebook (eller dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta) är världens finaste film <3
Har sett de 3-4 gånger och jag gråter alltid lika mycket.

När jag hyrde film för några dar sen blev det dock 27 dresses och Oskuld (egentligen heter den nåt som utalas qinsinjera som dom firar för att hon fyller 15) 27 dresses var bra men lite förutsägbar, typiskt hollywood-manus. Men sånt behöver man se ibland också =) Oskuld var bättre, långt i från hollywood. Det stod att den som gillade Billy Elliott skulle gilla den, och den var väl lite i samma anda. Det är svårt att förklara men den var nog filmad på ett lite annat sätt än de stora hollywood-filmerna. Det har väl med kameran och klippningen att göra. Den var bra!

Från en sak till en annan. Vi måste vara experter på att fika länge. I går träffades vi runt 5 och hittade ett fik ungefär en timme senare (efter att bankomaten svalde V:s kort.. hehe). Där satt vi och drack thé och choklad i två och en halvt timme medan vi pratade om allt mellan himmel och jord.. det var mysigt =)
Sen skulle vi åka till stranden och titta på solnedgången, men så blev det inte. Kollade lilte på Sex and the City när jag kom hem, dom kör ju dubbelavsnitt på trean. Jag vill se filmen! Kanske med syrran, eller om M vill se den? Hmm.

Shiiit, en vecka kvar på lovet nu. Lite nervöst, men jag är jättepeppad =) Vill bara plugga mig igenom det här året (eller den här terminen, för sen blir det ju massa studentskivor och roliga saker) så att jag kan ta studenten och flyga ut i det fria! Eller nåt. Jag har massa idéer om vad jag vill göra efter gymnasiet. Spännande e det! ;)

Nej inte ska man sitta här och vara soffpotatis när det är helt okej väder ute!
Blir nog en sväng till bibblan och sen en stund på gräset i solen med Marian Keyes "Sushi for beginners" och Three days grace på högsta volym i Ipoden! Yeaah ;) Senare ska jag träna lite, samma träningspass som förrigår. Det var grymt bra! =)

Dagens låt:
Three Days Grace - Are you ready


Kvällsfika


Jag tränade igår, för första gången på jag vill inte veta hur länge. Gick först promenad, sen tränade ett nytt styrkepass som visade sig vara ganska intensivt, men bara 15 minuter. Fick någon slags muskelkramp och virckade halvt ur led ena knät men det var kul ändå! Imorgon gäller det igen! =D

Har varit en ganska seg dag hittills men efter massa sms:ande hit och dit bestämdes det till slut att det blir en kvällsfika på stan med V och A

Jag måste ta bussen typ.. nu! Adios

Jobbe? Nej semeste

Efter tre dagar på Gotland kom jag hem i natt, trött som en get. Men glad =) Har haft tre dagar på "landet", i stugan in the middle of nowhere, utan rinnande vatten och den lilla elen som finns drivs av solfångare. Det blev rena släktträffen, för vi bodde där med morbror och co. Det var kul! Vi spelade massa kort, grillade, åkte och tittade på raukarna, spelade badminton, sköt pil med båge ute på ängen, hälsade på kossorna, letade efter blåbär och shoppade lite i Visby. Spöregn två 1/2 av tre dagar, och då menar jag att det ööste ner. Inte så kul, men vad ska man göra?

I dag ska jag åka och köpa färg till min vägg (om jag orkar), har hittills tre alternativ att välja på till färg: kulörerna Plommon, Kärlek eller Djungel. De två första är mörk/vinröda och den tredje är grön. Hmmm.. målarparty blir det nog ialla fall. Med bullar och saft och penslar och färg överallt =)

Dagens låt:
Rihanna - Disturbia
Dam dam di dam dam dam...

Jag vill flytta till Amerikat när jag blir stor. Plugga lite, jobba lite, träffa en amerikan och flytta dit. Haha! =P

Ska hyra film idag också, för det är fortfarande dåligt väder. 27 dresses och Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta tror jag att det blir.

Tjingeling! ;)