Det är typ tisdag

Kom hem för två timmar sen, har varit och kollat på E när hon uppträdde i skolan. Hon hade nog mest fans i publiken tror jag; systern, pojkvännen, V, T, A, M och jag var där. Tjohooo! Hon var en av dem som sjöng bäst, och det säger jag inte bara för att hon är min vän =) Kände några andra också som uppträdde, alla var jätteduktiga!
Vi hade köpt blommor och jordgubbar till E, sen drog hela gänget till McDonalds och åt. Inte så dumt!

Gick på stan ett antal timmar med A och M innan konserten, och jag hittade äntligen ett par jeans - smala ben och normal midja - precis vad jag behöver! I lajk ;)

Nu är jag supertrött, har sovmorgon imorrn men jag satsar på att gå och lägga mig rätt "tidigt" ändå, är helt slut. Jag skulle varit ledig hela dagen imorgon på grund av en kombination av kompledigt och arbete på valfri plats, plus att det är mösspåtagning imorgon så då skulle vi vara lediga på eftermiddagen.. nej, läraren som sa det hade visst fel.. ojdå!! Bläää. Så nu har jag två lektioner på eftermiddagen och slutar sent. Plus ett läxförhör på franskaglosor som jag ej övat till. Intresseklubben antecknar, mhm.

"When life gives you lemons you shuold make lemonade". Yeah right!

Godnatt

Sunday oh pretty sunday

Idag blir det en himlans massa plugg! Dom närmaste veckorna blir det x antal naotinella prov (har typ tappat räkningen) och imorrn ska jag leda ett idrottspass som jag måste öva in idag... blää.

Men det är fint väder! 16 grader ute var det nån som sa.. Me like =D

Dagens låt:
Panic! At the Disco - Nine in the afternoon

Jag har så mycket fritid...

...så att jag kan ta reda på detta:

 
 
Jag har varit på Jamba Juice, precis som Rachel Bilson, Mischa Barton, Fergie, Britney Spears och Nicole Richie.
Det enda som behövs är en dator "och mycket fritid" (för att citera Johan Glans).

Hahahahaha hur tråkigt kan man ha egentligen?

Dagens låt:
My Chemical Romance - Teenagers

Vårskrik

Var det nån som såg Grey's Anatomy igår eller??!! Asså shiat vilket konstigt avsnitt!! Kaos Kaos Kaos! Till och med den där kanal 5-rösten som berättar om programmen sa "Oh shit!"  Haha =P 2 veckor tills nästa avsnitt.

Våren är hääär! Tjiiiihoooooooooooo (mitt vårskrik precis som i Ronja)
Idag var den slappaste dagen på länge.. 3 timmars "håltimme" (valfri plats) ute i solen. Niiice.
Och nästa vecka blir inte dum den heller! Valborg och grejer.
Fast det är ju en del skolgrejer tills dess; franskaläxa, matteplugg, psykologiprov, idrottsgrej.. blablabla. Det klarar man av, för nu är det våååår!!!! Jag har gjort en totalvändning i mitt humör, är glad och bekymmerslös, vilket var ett tag sen man var.
Köpte dessutom med mig en smoothie från Chiqita (?) ni vet den där dom har börjat sälja på pressbyrån? Muuums =D Jordgubb-banan är godast för den påminner om "very berry"-smoothien jag åt på Jamba Juice i Amerikat.. Längtar tillbaka dit!

Har gjort en del shopping på senaste, ny jacka och ny väska så nu är jag snygg som en snygging! ;)

Dagens låt:
Rooney - Are you affraid?

Nu är det dags att röja upp på mitt rum här.. så stökigt det kan bli ibland!

Dagens låt

Fall Out Boy - Hum Hallelujah

Svävar på små moln med cd-skivor

Lycka lycka lycka lyckaaaaa

Fick mitt tjocka cdon.com paket idag =)
I den fula bruna paketpåsen låg:

Rooney - Calling the World (cd)
Fall Out Boy - Infinity on high (cd)
Medium - första säsongen (dvd)
Liza Marklund - Nobels testamente (pocketbok)

Okej okej, cd-skivor kanske är lite old fashion, men en del musik bara måste man ha på skiva - som
Rooney och Fall Out Boy! Himla snygga cd-omslag också =) Goodie goodie!
Jag visste inte ens att Rooney var lanserade i Sverige, upptäckte dom för länge sen när jag kollade på OC(avsnittet när dom är med i serien är väldigt roligt förresten =P) Lyckaaa! Dom är bäst, särskilt låten "When did your heart go missing?" *tralalala dut du dut*
Fall Out Boy kostade bara 79 spänn för det var 50% rea. Tummen upp för den!
Och Medium, ja jag letade efter en dvd-box och Medium är aldrig fel
Boken fick man för 9 kr, nåt specialerbjudande

Jag svävar på små moln med cd-skivor!! =)
Är jätteglad idag, fröken Pratglad och allting (mer än vanligt då).
Matteprovet i andragradekvationer är över, och jag har bara en inlämning, ett kommande prov och lite små skrivgrejer att fixa. Dessutom är vi lediga imorgon, så jag kan ha en pluggfri kväll ikväll (och skjuta upp allt pluggande till imorgon)

Jiiihaaaa!!
Egentligen är jag helt resedeppig efter hemkomsten från USA-resan, men det är ju här jag har mitt liv så lite kul är det att vara tillbaka =) Och det dröjer nog inte länge förrän jag återvänder till USA (kanske bara sjuhundraelva år) men hoppet finns! ;)

Dagens citat
(från Extra Extra på tv3 i lördags, när dom ska gissa kändisar och får ledtrådar av dagisbarn, denna gång var kändisen självaste Bjööörn Gustafsson)
"- Han ser ut som en ängel"

The sweet life of mine (when I went to Florida)

Nu tänkte jag berätta lite om USA, för er som vill läsa. Vill ni inte, jahapp läs inte då.

Att åka till USA var den bästa resan jag har varit med om. Jag är ingen backpacker precis men jag har rest lite, och detta resmål var definitivt det bästa. Jag anade att jag skulle bli helt kär i landet, och jag hade rätt!

Den 25 mars ställde vi klockan på 05.00 (som vi bloggade lite om precis innan vi åkte) och 05.40 satt vi i bilen på väg till Arlanda. Det stora äventyret hade börjat! Vad som hände på arlanda är ju inget kul att skriva om, bara allt det där som brukar hända när man ska flyga, incheckning, säkerhetskontroller m.m. Let's skip that!
Flygresan tog 8 timmar, sen mellanlandade vi i New York och väntade 6 timmar på nästa plan. Att gå igenom passkontrollen var lite läskigt, liksom lite nervöst att allt hängde på att jag pratade bra engelska. Men det gick fint!
Efter mååånga timmars väntan satte vi oss på det andra planet och flög 3 timmar till Fort Lauderdale, Florida. Vi kom dit mitt i natten. Jisses vad förvånad man blev av värmen! Det var fuktigt som i Fjärilshuset (okej inte riktigt). Vi blev hämtade av M:s släktingar och gick direkt och la oss när vi kom fram till deras hus.

 
1. Arlanda på väg till gaten 2. Ben & Jerrys! Flygplatsen i New York

Jag borde egentligen ha skrivit dagbok, för nu kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde på vilken dag, men dagarna bestod mest av att vakna, äta bagels (lätt den godaste frukosten, tror jag åt de 12 av 14 mornar.. haha) bada lite i poolen, duscha och göra sig iordning, ta det lugnt kanske titta lite på tv för att sen vid fyratiden på eftermiddagen åka till ett av alla shoppingmall, shoppa 2 timmar, äta middag ute någonstans, shoppa mer och sen åka en sväng till Walmart innan det bara "hemåt" typ 22 på kvällen.

  
3. Dom hade ett banaträd på tomten =) 4. Världens godaste cheesecake? 5. Jag utanför Walmart, äkta turist!

Några dagar åkte vi såklart till beachen men jag och M missbedömde solens krafter lite och glömde (eller hur det nu var) att ta på solkräm, så redan 2:a dagen var vi brända som.. ja turister som bränt sig. Vi fick ju då house arrest ett tag eftersom det annars kunde ha gått riiiktigt illa! Men det är ju ett minne det också =)
Fast efter massor med aloe-vera grejs och ett antal flaskor solkräm fick vi följa med till stranden igen, men med t-shirt på i vattnet. Jag protesterade inte, hade lärt mig min läxa. Oj va stranden var fin by the way :) Vilka vågor! Man behövde inte gå lång ut för att bli helt översköljd. Och salt var det!!! Efter en halvtimmes hoppande i vågorna kändes det som om man svalt ett helt saltkar.. uuääh.

  
6. På väg till stranden 7. Beach view 8. Life as it should be

Vad gjorde vi mer? Gick på bio två gånger gjorde vi! En gång var det jag, M och hennes kusin och andra gången var det jag och M. Såg Drillbitt Taylor och Superhero Movie. Drillbitt Taylor är inte släppt i Sverige än, men när det kommer - gå och se den för sjutton!! Den var bäst, gjord av dom som gjorde "Supersugen" och "På Smällen". Bara av att hör det blev man ju helt fångad! Kan fortfarande rabbla repliker ur den =P Superhero Movie var.. speciell, men bra den me =) Såg rätt många filmer där faktiskt, fast på kvällarna då (jag satt ju inte inne och ugglade på dagarna!)

Bee Movie (på planet)
Supersugen
Sweeney Todd
- Alla pratar ju om den så då måste man se vad det är.. udda minst sagt.
The Last Yard  - "benknäckargänget" är svenska titeln
Drillbitt Taylor - Tummen upp!
I Am Ledgend (på planet) - Lite läskig, men gripande
PS I Love You (på planet) - Se den! Jag antingen skrattade och grät genom hela filmen typ.
Såg även slutet av Guldkompassen på vägen hem. Påminner en del om Narnia men den verkar bra så jag måste nog hyra den sen.

Sen åkte vi också iväg på två american roadtrips; Key West och Orlando. Bara över dagen, för en i resesällskapet blev jätteförkyld, stackarn. Key West åkte vi ner till i hyrbilen (hela gänget från Sweden). Det tog typ 5 timmar och vi åkte klockan 6 på morgonen. Det var jättegulligt där och vi såg en höna gå över vägen som helt plötsligt värpte ett ägg på vägen! Haha knas. Vi åkte såklart til stranden också. Vattnet var turkostblått och M sa att det fanns pirajor där, på riktigt alltså. Men vi såg inga, för då skulle de va massa plask på vattenytan eftersom dom kommer flera på en gång.. På stranden var det även en tjej som trodde att jag spanade in hennes kille och kommenterade det(på engelska) till honom typ för att jag skulle höra.. hon ba "You know that girl who was checking ou out? I hate those people.." haha okej synd för henne då. Jag kollade bara å folk som gick förbi (vi hade parkerat oss en liten bit från omklädningsrummen och det gick förbi folk hela tiden) och så råkade han vara lite snygg.. aja =P

Orlando var roligare än roligast. Disney World ligger ju där uppe, men om ni någon gång åker dit, gå på Islands of Adventures & Universal Studios - So much more fun!!!! Denna gång var det jag, M, hennes morbror och två kusiner. Det var 100 gånger större än Grönan och 1000 gånger roligare! Vi åkte Hulken, Dragons nånting och Spiderman. Hulken var läskig men cool, Dragons var rolig (man satt som på Grönans Kvasten, fast de var högre hastighet och man åkte upp och ned nån gång eller två) och Spiderman var helt otrolig! Det var som en 3D-bio. Vi satte oss i en liten bil med 3D glasögon på och åkte in i Spiderman-världen. Först mötte man honom som sa "You got to get out of here, it's dangerous! Get out! Go!" Sen mötte man alla monster och grejs. Dom liksom nästan attackerade en, men stannade 2 centimeter framför ögonen på en.. scary. Men det häftigaste var när vi "föll" längs byggnader inne i city - den där känslan.. och att man såg hur man föll! Precis som när dom faller i filmerna. Och så tog Spiderman emot oss i ett spindelnät. Wow. Hade velat fota det där asså, men det gick ju inte. Vi var även på Universal Studios (det hänger ihop med Islands of Adventures men är en till park) och såg Shrek i 4D - det var ascoolt! Skulle ha åkt rollercoastern "Mumiens återkomst" (filmen) men den hade tekniska problem. Tog även bilder framför den stora Universal Globen, ni vet den man ser i början av vissa filmer.

  
9. Den där stora rollcercoastern man ser är Hulkeen! 10. Ingången till Spiderman-äventyret 11. Universal Globen (vi tog även bilder där vi posar framför, men dom hamnar inte här)
Sen blev det värsta stormen med ösregn åska och blixt. En av kusinerna sa "Okey, there's a really bad storm coming, so we got to run to the parking space".. nånting sånt. Kommer i håg det för att jag blev riktigt orolig då, vi var ju på andra sidan parken typ! Men dom sa att såna där stormar har dom varje dag juli-oktober ("Hurricane season").  Dom andra sa typ att dagen kunde varit bättre, på grund av vädret, men för mig var det den bästa dagen. Jippieee!!

Jag shoppade också en hel del, men det kan jag visa senare. Nu ska jag äta Poptarts och dricka iste. En sista grej: Om jag fick chansen att åka tillbaka till underbara Florida skulle jag inte tacka nej (inte till övriga USA heller för den delen). Att plugga där skulle vara rätt coolt, förutom under Hurricane Season.. uääh! Jag älskar USA (och Walmart! Jag förstår inte hysterin över märkesbutiker och sånt.. Walmart rockar!)

Yay mee!


Back in reality

Kom hem för några timmar sen. Jag är helt koko på grund av förkylning och jetlag och allting. Brun som en pepparkaka tycker familjen, själv säger jag att jag fjäääällar. Ja Johanna, så blir det när man bränner sig andra dagen! Nej nu ska jag försöka brottas med förkylningen som jävlas med meej.

Hejsan hoppsan lillebrooooooor!