Twilight-feber!

Efter Twilight-filmen har jag längtat efter att få läsa böckerna. En sådan spännande bok vill jag helst läsa på orginalspråk, och gärna ha orginalomslaget också (de är såå snygga, alla 4 omslagen) =) Efter massa letande på internet och i bokhandlar blev det ett köp på Pocketshop - Twilight, på engelska med filmomslag. Första boken säljs nästan bara med filmomslag nu, men dom andra 3 är orginal i alla fall.


Nu har jag börjat läsa den och det är spännande! Jag absolut älskade filmen, och nu när man läser boken fattar man att det finns mycket mer i berättelsen de inte tagit med i filmatiseringen (daaah =P). Ännu mer läsgodis =)

Dagens låt:

Robert Pattinson - Never Think

En julig söndag!

I dag har vi haft stort julbak här hemma! Mintknäcke, fudge och kokosbitar. Och julmusik i bakgrunden =)
I morgon blir det mer, då ska vi göra nötchoklad och russin i vit choklad, recept hämtade från kokboken med julgodis (en födelsedagspresent från farbror och faster).
 I går när vi kom hem hade mamma och syster fixat granen också, med ljus och julgranskulor, allt sånt där. Nu börjar julstämningen infinna sig =)

I går ja! Då var vi ett glatt gäng på 10 pers som drog ut på krogen (för att V fyllt 18 år). Först var det jätteseeeegt men sen kom dansgolvet igång och vi ääägde ;) Tyvärr så missade jag när dom spelade Bag in da box (b som i bag b som i box b som i bag in box - helgens låååt) haha =P


I fredags var nästan ännu roligare, vi var hemma hos V och firade henne då också. Vi lagade massor med pasta, skinka och carbonarasås, sen fick vi smaka på hennes födelsedagstårta som hade kostat 500 spänn! =O den var goood! Hon fick presenter och vi kollade på en julfilm (Surviving Christmas på kanal 5). Mysig kväll med roliga människor =)


Snart är det juuul!


Dagens låt: 
Frank Sinatra - Let it snow

Zac Efron then and now!

 Zac Efron har förändrats ganska mycket på 3 år (fast egentligen gör ju många de). Tänkte på det häromdagen när vi såg "Room Raiders: Celebrity Edition" på MTV, och han var med där och letade efter en tjej. (Programmet går ut på att en kille/tjej får gå igenom 3 rum som tillhör 3 killar/tjejer och säga vad som är bra och dåligt i rummen. Han/hon som ska välja får inte träffa dom andra 3 förrän i slutet och då ska han/hon välja vem den vill dejta utifrån att ha sett deras rum). Zac jämförde typ allting med sin mamma. "åå det här är min mammas favoritmönster!" eller "åå en sån här har mamma!" haha xD  Han var allmänt knasig. Då hade han liten glugg i tänderna och började bli lite biffig så han måste varit 18-19 år då. Ser fram emot hans nyaste film 17 again som går upp på bio i Sverige nästa år, den verkar bra =P

Bara lite funderingar från mig, haha!

Två dagar kvar nu! I morgon är sista skoldagen, sen är det avslutning med jultal, samling och julshow på fredag. Sen är det jullov. 20 dagar utan skola, I need it!

I morgon fyller V 18 år - tjoooho! 
Godnatt                         

Låtar


Britney Spears - Circus
Volbeat - Maybeline I hoftenholder
Linkin Park  - Leave out all the rest
Paramore - Decode
Rihanna feat Justin Timberlake - Rehab
Lady Gaga - Pokerface
The Script - The man who can't be moved
Taylor Swift - Love Story

Life is good

Det här kom jag hem med i går:

 

Tröja, Gina Tricot
Kort jacka, New Yorker (kostade 399 men den såldes på rea för 99 kr!)
Kofta, Gina Tricot
+ Ribbade leggins från Gina Tricot och vantar från Indiska


Det här kom jag hem med idag:



Aftonbladet+Sofies mode, Gratiskataloger från Ving & Fritidsresor (kul att drömma sig bort),
Veckorevyn, Varma Koppen (potatis & purjolök), Nötter,
Halsband & armband från någon utförsäljning


Kanske lite töntigt att visa upp här vad man köpt, men när det är någon man är riktigt nöjd med så är det kul! =P
I dag började vi halv tolv, åt på Burger King, kom försent till lektionen som visade sig vara valfri plats för oss, satt och snackade lite och planerade PA-arbete och sen tog jag en sväng på stan. Fixade tillgång till internetbank (nu när jag är 18 åår!) och stannade vid en stoor butik me utförsäljning av massa smycken. Där köpte jag det som finns med på bilden, gillar speciellt det svarta armbandet!
Sen gick jag till ICA och Pressbyrån och köpte lite smått och gott.

Allt känns så bra, och det känns fel. Helt sjukt egentligen. Men det känns liksom oroväckande att allt är bra. Hela helgen var rolig, både fredag lördag söndag. Det går bra i skolan, bara två-tre pluggsaker kvar innan jullov, jag har asbra koll på pengarna, har underbara vänner & familj och det är inget bråk nånstans just nu. Jag är bekymmerslös! Ingen ångest, ingenting. Det känns jättebra!
Nej, jag ska sluta va så misstänksam och njuta av en liten paus från min "kroniska" stress. Live for the moment! Eller nåt
=P

Nu ska jag dricka varma koppen, äta nötter, läsa tidningar. Slappa och sen plugga lite!
Hoppas ni också har det så bra som jag i dag =)

Faan va livet är bra ibland! ;)


Ditt och datt

Var ute på krogen första gången i går me ett glatt gäng, det var kul! Efter 2 timmars gående/åkande hit och dit så bestämde vi oss äntligen och då blev de bra. På ena dansgolvet var det dunka-dunka-dunka och blinkande lampor och rökmaskiner. Det blev lite too much (särskilt för stackars M som hade ont i munnen efter tandläkarbesök) så vi höll oss till schlagergolvet. "Fångad av en stormvind" och "Digiloo diggiley" är helt okej ibland! Hela dansgolvet kunde alla texter, haha =P

I dag var det släktkalas, 15 pers i vår lägenhet på 50-60 kvadrat. Plus den lilla hundvalpen! =) Det var ovanligt lyckat och massa bullar och kakor och tårta och presenter. Har fått en del presentpengar (tydligen får man lite extra när man fyller 18?) och för de pengarna ska jag shoppa lite nya kläder, första Twilight-boken och lite musik.

Nu ska jag kolla på den omtalade MTV-dokumentären
Britney: for the record. För en vecka sen sändes den i USA och nu är den på TV4 (börjar 22.35).
I dokumentären talar hon ut om det senaste årets skandaler och sin "comeback".
Spännande! =D

Hurra hurra hurra!



bild från
http://vykort.passagen.se

Japp, it's my birthday today. Den stora 18-års dagen. Weeeeihhooooowwwoooohhooo!
Nu får jag rösta, köpa fyverkerier, gifta mig, ha egna konton på banken och gå ut på krogen.


we gon party like it's yo birthday
We gon sip bacardi like itis yo birthday


Det blir på fredag, partej partej. Utgång alltså! =D
I dag har jag haft en mysig dag med familjen, tårta på sängen i morse och firande med kompisar i skolan, gosat med nya vovven (japp ni läste rätt - en liten jack russell på 8 veckor, fast den är pappas!) och nu ikväll god middag (kyckling och klyftpotatis. Nu är det dags för tårta!

Pussåkram