29 april

My Chemical Romance - I don't love you
Världens bästa mychemicalromance låt

Kväll tjugoåttonde april

Jag är helt slut, hade världens bästa dag med ganska fint väder och dom finaste människorna i världen.. I lööv joooo!!!

Och världens bästa låt, bättre än någonsin är Teddy Geiger's Look where we are now. Hur lyckas han göra så bra musik? I löööv him too!

Nu drar jag i väg till M och vi ska svulla med chips godis och cola.
Babye!

"ajajajaj whohooo!"


28 april

I dag är det premiär för trekvartsbyxorna! Eller "piratbyxor" som det hette ett tag. Jag har inte haft dom här byxor sen typ september förra året, och nu är dom för stora! Tråkigt... ;) Men det går bra om jag har ett skärp också.

Jag har bakat kladdmuffinsen, plockat fram picnic-filten och kameran, solen lyser och nu drar vi på picnic!

Ciaociao


27 april

Det är svart. Svart och tomt inombords. Jag är ledsen och arg egentligen men jag blir glad för att jag har en fantastic hairday, det är varmt och somrigt, dom spelar basket utanför skolan, jag har fyndat för 370 spänn på H&M och jag kan mima till Svensk Pop bara för att jag är så glad. Och datum för USA är bestämt. Den 28 mars är det bye bye Sweden! Typ.

Woow wooow yeaah baby

Och imorgon blir det picnic på dan + svullokväll på kvällen

Dagens låt:
Snook - Såpbubbler

Nu: banan- och chokladglass och sola på studsmattan.


24 april

Egentligen kollar jag på Desperate Housewives men bloggar lite nu i reklamen.

I dag var jag så glad så att jag mimade till musiken i mina hörlurar när jag gick från bussen, utan att tycka att det var pinsamt! Vi var ju lediga i dag eftersom det var valfri arbetsplats på kriminologi-timmarna och sen skulle vi ha lyssnat på en föreläsning men den blev inställd.

Jag har....
- Sett filmen Monster (med Charlize Theron och Christina Ricci i huvudrollerna) - Hemsk!
- Ätit kladdmuffins, glass med chokladkross (mums) och vindruvor
- Hoppat studsmatta
- Varit i solen
- Träffat min sjukgymnast och tränat
- Promenerat med M

En ganska bra dag med andra ord. Men nu fryser jag så himla mycket, kan knappt skriva på tangentbordet. Ska nog gå ner och ta en kopp thé och sen sätta mig i soffan framför DH igen... Ciao!

Paolo Nutini

När jag får pengar på onsdag ska jag beställa Paulo Nutinis skiva!

23 april

Yo yo yo Johanna hääär
Näe jag bara skoja.. hahaha vilken humor man har!

Måndag, första dagen på en ny vecka. Jobbigt! Det kändes faktiskt som det gick typ tre dagar bara på denna skoldag.. weird.

Dagen började fint med att klockan ringde 05.55 efter 4 1/2 timmars sömn. Yeey! Jag skulle upp tidigt för att inte komma för sent till nationella provet i english, "speaking comprehension" denna gång. När jag var helt färdig hade jag en halvtimme på mig innan bussen skule gå, så jag tog det lugnt. Lite för lugnt kanske för sen hade det gått 25 minuter! Fick nästan springa ut till bussen, men jag hann. Var vid skolan 08:10, ganska bra.
Det var en rätt så rolig diskussion vi hade sen, jag Louise och Marja.

På franskan spenderade vi halva lektionen (som är 1 timme och 20 minuter) till att prata om det franska presidentvalet... kul eller inte kul bedöm själva. Sen jobbade vi med ackusativobjekt och dativobjekt och efter det var det helt snurrigt i hjärnkontoret.

På lunchen snackade vi om lite allt möjligt. Ett ämne var roliga reklamer; någon gillade Schweppes, någon Telia, och alla tyckte Burger King- reklamen var cool! Ni vet den här:
"Får jag smaka? Fyllningen är ju varm!"
"Den är inte varm, den är hot, det betyder het på engelska"
"Hot.. HOT!"
"Äh skärp dig!"

Det här är även ett citat från verkliga livet (som har varit väldigt roligt i dag):
"Ni kan få smaka korv. Small medium eller large?"
(svaret blev såklart:)
"Det blir väl small i ditt fall"

Hahahaahaahahaa.. ja.

Jag lyssnar på...
Paolo Nutini - New Shoes
Min nya favorit!

Lördag is the funniest day of the week

Jag och E har en mycket intelligent konversation (på msn) om olika sätt att kommunicera:

E: Röksingnaler kanske också funkar =P
J: Jaa röksingnaler kan vara ett alternativ =P
E: Flaskpost =D =P Jag är inte särskilt civiliserad =)
J: Flaskpost ja, en gammal fin metod för kommunikation
E: Mm funkade också =P
E: Eller? =/ Kanske därför dinosaurirerna dog ut xD
E:Kunde inte beställa pizza i tid =P
J: Jag vet inte... hahaha =P
J: Mmm eller hur.. "ååh det skulle vara så jäkla gott med en Algo med extra alger och flygödlor på - undrar om flaskan flutit i land?"
E: Hahah =D


21 april

Har spenderat eftermiddagen ute hos mormor och morfar. Vi åt karameller (som jag köpte till morfar, han älskar sånt godis) och spelade Finns i sjön med öppna kort. När vi stod och väntade på bussen jag skulle åka med hem eftersom vi precis missade den jag skulle ta, såg mormor ett par trosor ligga slängda i backen. "Titta någon har tappat sina trosor!" sa hon och mormors syster svarade: "hon kanske kissade på sig och inte ville ha dom längre så då slängde hon dom där.." jaa dom kan vara lite småroliga ibland. Det är mina kära släktingar det.

Fick ett mail från J i dag och blev särskilt glad för orden "även om vi mest mejlar nu så är det alltid okej att ringa". Tack J, det känns bra att veta, kommer nog att slå en singnal när det känns lite bättre. Behöver bara lite tid att smälta det som hänt.

Jag har fått ärva pappas dubbel-cd med Beatles som han köpte för ett antal år sedan - "The Beatles/1967-1970". Inte riktigt min typ av musik, men All you need is love är bra.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska i väg på promenad med M. Ciao!


Dagens shopping

Var och shoppade en sväng i dag med syster min, vi har ju bråkat en del sista tiden så det var kul att vi kunde göra något tillsammans. Vi skrattade och provade kläder. Lite irriterad blev man på Gina Tricot, dom verkar ha ändrat storlekarna där, för typ ingenting passade mig! Hallå alla är inte smala som tändstickor och passar i tjocktröjor med utsvängd nederdel. Jag såg ut som en boll! :s

Men det blev i a f en riktigt fräsch tröja på H&M, det var ju clubdag i dag (10 % rabatt) och jag köpte en blå/vit-randig tröja med trekvartsärm - perfekt till sommaren men även nu! Ett par örhängen i silver köpte jag också, på Gina Tricot. Snygga ringar i lagom storlek och kvalitet, inte sånt där skräp som Glitter verkar sälja numera! (köpte ett par silverringar där för ett tag sen men dom gick ju inte att ha, fick ont i öronen och dom gick typ sönder efter jag haft dom 2 gånger).

Nu ska jag äta lite godis, fast klockan typ är kvart i tolv. Hihi!
Puss hej leverpastej


20 april

Först vill jag bara tacka er för de senaste dagarna, tack för att ni finns där och stöttar mig. Ni vet vilka ni är (och om ni inte vet det så menar jag M,E,V,T och A och hela tjocka släkten). Thank you guys!

I dag hade vi nationellt prov i Engelska A, "writing comprehension". Det var förvånadsvärt nog inte så svårt, och jag hann skriva klart och skriva rent, till skillnad från den hemska kriminologi-skrivningen där läraren bara tog min uppsats fast jag inte skrivit rent den (antagligen får jag sämre betyg p g a det). Lite tråkigt är det också att svenskaläraren har gjort en urusel bedömning av min filmanalys, så när jag för en gångs skull fick ett MVG- av henne visade det sig i dag att det egentligen bara var ett G+ "jag är ledsen men det har blivit något fel i bedömningen" sa hon. Jaha?

By the way
, Londonresan är inställd :(
Men jag kommer fortsätta att spara undan pengar till juli i alla fall så kan jag använda den summan till USA. Hälften åtminstone, sen kan jag köpa kläder för resten (ca 1 200 kr) Yeeey!
Eller gå på konsert, I really want to see Gwen Stefani 10 oktober i Globen.

Nu ska jag surfa runt lite, as usual on friday evenings! :)
See ya

18 april

Hujeda mig i dag har det hänt mycket!
Kände mig rätt så pigg och glad i morse, men sen hade vi kriminologi första lektionen - det sämsta ämnet just nu. Blää! Gillar inte uppgifterna eller läraren. Sen var det lunch, jag E och A åt varsin kebabrulle och blev jättemätta så vi sa att vi skulle rulla tillbaka till skolan som bollar men A sa "nej jag ligger still" det var tydligen jättekul för av någon anledning drog vi alla på smilbanden. Sen hade vi matte. Ingen särskilt händelserik skoldag.

Efter skolan åkte jag direkt till gymmet (Åå jag äe så duktig!) och tränade, fast det är jättetråkigt att göra det själv. Man bara sitter och stirrar rakt fram eller glor på dom andra besökarna som typ lyfter 40 kilo på arm-maskinen där jag lyfter 4,5 (det lättaste alltså). I dag var det en lite söt kille där som jag aldrig sett förut, men han gick typ samtidigt som jag började träna.

Sen har det hänt en himla tråkig jobbig och ångestfylld grej, men det orkar jag inte prata om här.

Sitter och tittar på musikvideon "Aint it funny" med Jennifer Lopez. Det är lite kul för jag kommer i håg när jag fick den låten på cd-singel (back in the 90's hade man ju såna) och jag bara älskade den! Lyssnade på låten om och om igen, försökte höra vad hon sjöng genom att stå med örat mot ena högtalaren och pausa och playa, pausa och playa. Videon är rätt bra den också.

Nu ska jag borsta tänderna och fundera på att sova, har ju prov i InformationsTeknologi i morgon!
God natt


Plugg plugg plugg och lite godis

Nu har jag gjort ett första utkast på det där talet, och gjort klart alla frågor till IT-kunskapen. Har svarat på 20 frågor bara i dag totalt är de 55 st. Woohoo! ;) Men sen har vi ju den där skrivuppgiften i franska också.. mon dieu!

Vi har fått i uppgift att läsa en bok i svenskan också; "Den besynnerliga händelsen med hunden om natten" av Mark Haddon. Jag började läsa boken på bussen hem från skolan och den är lite knepig men intressant. Ska bli spännande att läsa.

17 april

Det är meningen att jag ska skriva ett argumenterande tal till svenskan om skönhetsoperationer med det står helt still i huvudet, har ingen fantasi och kommer absolut inte på något att skriva. Så jag bloggar i stället, bra va? ;)

I dag hade vi författarbesök på våran skola och vi var tvungna att lyssna en timme på deras föreläsning, den ena var jättetråkig och ingen skrattade åt hennes små "skämt" utom hon själv, och den andra var asrolig! Han improviserade typ och hela publiken skrattade. Jag förstod inte hans dikter och han pratade om lite udda saker men det var kul att lyssna på.

Citat:
"Hur många är tillsammans med någon? En? (han själv håller upp handen) Haha! Men ni är unga och det finns hopp, bara ni drar in magen och fixar köket!"

Jag lyssnar på...
Toploader - Dancing in the moonlight

Jag borde nog fortsätta på svenska-talet nu.. trååååkigt.
See you later

16 april

Jag försökte publicera ett inlägg i går men blogg.se är ju lite wierd sometimes så det gick inte!

Idag har varit en konstig dag med mycket humörsvängningar. Nervös, glad, ledsen, sur, glad, sur, stressad, glad, ledsen, arg, ledsen, glad. Ja så kan det svänga!

Vi hade yoga på gympan, jag trodde inte alls att jag skulle klara av att vara med på det men det gick bra! Lite klurigt att hålla koll på knäna, foten och att böja ryggen men det var coolt med alla kamp-positioner. Och så solhälsningen förstås ;) fast den blev jag lite yr av.

Idag såg jag en kille (som jag typ gillar lite) krama en annan tjej.. blev ju lite sotis dårå men jag vet inte om jag gillar honom. Det är så krångligt det där med "å han var söt!" och så jag-har-hört-att-han-gillar-mig-grejen och så händer det ingenting! So I guess I'm on my own for now. Fast det vore ju kul att hitta en snygging ;)

The Nine 21.00 på tv3 -
missa inte!

Dagens låt:
Jennifer Lopez - Que Hiciste

14 april

A taste of summer. Idag har det varit sol och värme. Jag har ätit Piggelin. Vi har grillat. Eller, vi skulle göra det med det var fel på antingen tändvätskan eller grillkolen. Det blev ingen glöd, så vi fick ta fram stekpannan. Men det var nästan så, stämningen fanns där i alla fall. Sen spillde jag ut halva cola-flaskan på bordet. Ja, man är ju lagom klantig.

Det är endast 2 månader kvar till skolavslutningen. Yeey! Tror jag i a f, om vi slutar den 14:e.

Snart är påsklovet slut.. buuhu. Jag är superstressad för allt skolarbete vi har framför oss, och nationella proven.. dom är ju roliga! (inte).


12 april

Mitt humör är inte på topp, känner mig hängig. Därför ska inte jag göra något speciellt i dag. Sov jättelänge, sen har jag bara kollat tv. "My super ex-girlfriend" var en helt okej film. När jag bloggat lite ska jag gå ut och sätta mig i solen med boken Love letters som jag läser just nu, en engelsk tonårs-deckare (typ).

M kom förbi i går med lite presenter till mig! Hon hade med sig en spargris som jag får låna av henne att spara pengar till resan i. När hon hade en spargris stående framme så och la ner lite pengar då och då hade hon till slut fått i hop ca 500 kronor, på några månader. Man håller ju inte räkningen och så plötsligt är man nästan rik ;) Toppen! Hon hade också med sig lite Jell-O från sin senaste USA-resa. Spännande! Tänk att vi är där om ett år.. wow liksom.


Jag har hoppat jämmtemycket studsmatta de senaste dagarna, aldrig har det varit så kul! Men i dag måste jag nog få vila, vrickade knäet i går.. aj!

Dagens låt:
Gym Class Hero - Cupid's Chokehold

11 april

Hey, hey, you, you
I don't like your girlfriend
No way, no way
I think you need a new one
Hey, hey, you, you
I could be your girlfriend
Avril Lavigne är tillbaka!

Ska köpa en skiva i slutet av april/början av maj. Det står mellan Avril's "
The best damn thing" och Hilary's (Duff) nya skiva "Dignity". Vilken är mest värd pengarna?

9 april

Belief is a beautiful armour
But maked for the heaviest sword
Like punching under water
You can never hit who you're trying for
John Mayer - Belief


Träningsväärk...
Påsken blev inte så lyckad, a little bit of family problems is all I can say.
Fast det var kul att träffa kusinerna. Och vi målade ägg, som vi sedan rullade nedför gräsmattan enligt tradition. Jag kom tvåa! Och så fick vi 3 påskägg var! Ojojoj. Jag säger bara: no more candy for me!

Jag har varit med kompis M sön-mån. Fan va kul vi haft! I lördags snackade vi i telefon ungefär 1 1/2 timme om USA-resan, och så har vi snackat rätt mycket engelska. Det är kul!
I går kväll var vi här hemma och hoppade studsmatta och jag lärde mig att hoppa upp i luften, landa på rumpan och sen ställa mig upp igen, allt i en följd. På en kväll! Haha. Vi hoppade någon timme tills det blev suuuperkallt, sen gick vi hem till henne och tittade på söndagsfilmen Jersey Girl på 3:an (bra film!). Sen sjöng vi kareoke och sent på natten kollade vi på fear factor (ulk! "å nej jag kan inte kolla på de här!") sen sov jag över hos henne för vi hade gjort planer för måndagen.

I dag gick vi en jättelång skogspromenad! M:s mormor och morfar har landställe nära ett naturreservat. Det finns en stig som går genom naturreservatet som tar ungefär 1 timme att gå. Det gjorde vid och det var härligt! Det är tyst och fridfullt där i skogen. Man är långt borta från all trafik och rörelse och det ända som hörs är skogens ljud.

I dag lyssnar jag på...
Avril Lavigne - Girlfriend

Ska nog sova nu, är jättetrött.
Hejdååå!

7-8 april

Jag lyssnar på:
Beyonce - ring the alarm

Och blev lite pissed när jag läste den "fina" kommentaren på mitt förförra inlägg, där jag skrev om min dröm om de många dubbelhakorna. Kommentaren?  "det var en sanndröm..." Well thank you, and mind your own business! Jag tar inte åt mig, blir bara irriterad över att folk absolut måste skriva sånt, och dessutom vara anonyma. Hello liksom?

Långfredagen

Långfredagen är typ alltid lika tråkig. Sov till 11 och hade drömt en dröm om att jag hade jättemånga dubbelhakor, haha. Efter några timmars degande bestämde jag mig för att åka till gymmet, men det var inte så kul. Kände mig helt ihålig och tränade utan att tänka. När jag kom hem blev det lite bättre, använde mina talanger och gjorde nudelsoppa med en härlig avocadosallad till. Sen började godisätandet. Ja, det är väldigt svårt att hålla sig i från godis under en högtid som denna. Ojskibojski hur ska det gå?

Kollade på Criminal minds på kanal 5, det kan vara så himla bra ibland.
Detta avsnitt var särskilt bra.

Apropå himla bra, om ni inte har sett Ciderhusreglerna än, gör det! Vilken vacker film alltså.. suck.
Ska surfa runt på lite topshop, asos och la redoute nu, kanske tittar in senare i kväll med något favorit-fynd.
Ciao ciao!

Dagens

Dagens låt:
 Hilary Duff - With Love

5 april

I går såg ut att bli den värsta dagen på länge. Jag fick migrän samtidigt som jag skulle skriva klart den jätteviktiga kriminologiuppsatsen och hann inte skriva rent hela men läraren tog uppsatsen ändå och jag blev jätteirriterad och sen hann jag inte göra klart provuppgiften på matten heller. Dels för att jag kom 10 minuter för sent och dels för att jag var så stressad och gjorde fel hela tiden. Jag ska jämt vara stressad eller ha ångest för något, och så fort det släpper hittar jag alltid något nytt att oroa mig för. Det är så jobbigt!

Men dagen blev bättre med kinamat till lunch med A och E (läraren kallade oss för de tre musketörerna), jag sa hej till någon jag inte vågat hälsa på sen februari, och och... nu kommer den stora nyheten.

Jag ska åka till USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jepp, it's true. Tror jag i alla fall. Jag har inte riktigt fattat det än. Drömmer jag eller?
M frågade mig i går om jag ville följa med dom till USA nästa år, i april, när dom ska åka dit och hälsa på sina släktingar. Hon får ta med sig en kompis, och tänkte på mig! Vi har ju pratat om att åka till USA när vi slutat skolan eller så men.. det här är så kul! Det var ingen tvekan om saken - mamma och pappa sa ja direkt! (M:s mamma följer ju med) Dessutom betalar pappa flyget. Då kommer jag att kunna spara ganska mycket till fickpengar. Två veckor i Florida, det är ju fan underbart.

Nu är det snart pååsk. Vi fick påsklov i dag, men jag har en inlämningsuppgift kvar som jag gärna vill bli av med. Jag tror att jag gör klart den i morgon, långfredagen brukar ändå vara rätt seg.
Life is good again.

Påsklov Påsklov Påsklov Påsklov Påsklov Påsklov Påsklov. Tjooooo!


2 april

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Nej, första april var i går. A säger att hennes mormor vet att man kan luras hela april men näee... 1:a april ska det vara!
Min syster lurade mig om att det var en räv på parkeringen och lättlurad som jag är stod jag ju där och spanade. "Vart vart?" "april apriiil!" Haha.

Jag har överlevt ännu en måndag! Och jag gick upp när klockan ringde i morse och inte en kvart senare som jag brukar. Missade bussen ändå och jag stressade till skolan så att jag fick håll. Men jag hann i tid! Lärarna har ju börjat göra så att dom stänger dörren när lektionen börjar och resten får komma in i klassrummet en kvart senare...inte så kul kanske.

La la bamba la la bamba...
Den låten e ju för härlig! Den spelades på festen i lördags precis i rätt läge och det blev värsta paartystämningen! Vore väl bra om man kunde lite bättre spanska så att man kan sjunga med.

Prison Break 22.00. Och jag har värsta sovmorgonen i morgon.
Life is good.

"Did I say hot? I meant not!"

"shake it syrran!"

I går var det 50- års fest, och min släkt vet hur man har kul.
Jag och S halv-flirtade med två killar men sen struntade vi i dom och rockade hela festen!
Och dansgolvet. Det var askul! Det var inte så mycket drag, inte bra musik heller men vi hade kul ändå. Det blir vad man gör det till. Vi gjorde nog bort oss lite men whatever.

Nu är det OC!