Bastubad

Idag var jag uppe med tuppen! Hehe inte riktigt, men jag fick en kortare sovmorgon, för vi ska ut till T och basta! Jihoo! =D Det blir skoj. Undrar om jag vågar bada? Det är typ 3 grader ute just nu så då är det nog väldigt kallt i vattnet.

Min dag i går:
- Lunch med mormor och syster på mcdonalds
- Tid hos frisören - det ser helt annorlunda ut nu! Är det Hockeyfrilla eller snyggt uppklippt? I don't know =S
- High school musical 3 på bio
- Middag på restaurang med folk


Rolig dag =D

Nu måste jag typ springa till bussen!!!
Adios


textrader

Teddy Geiger - Sunshine fires
This is how it begins, so simply but it ends so wrong
Cause when you're gone, it's like god put out the sun


Hallelujah moment!

Minus

- Socialhistoria inlämning som jag dumt nog skjutit upp att skriva färdigt till idag, dagen innan deadline
- Den /#"&=(/¤"# praktikplatsen! som jag har en vecka på mig att ordna

Plus
- 1 dag kvar - sen höstlov! =D
- 1 månad och 9 dar till min 18-års dag
- Toppenbra betyg på NK-uppsatsen! (som vi hade april-september) *stolt* - hallelujah moment!
- Jag har några hundra att spendera hur jag vill+ Nacka forum har precis haft invigning = massa bra erbjudanden och shoppingtiime!

Freakin unbelieveable! Jag lyckades med superjobbiga Naturkunskaparbetet!! Yes yes yes. Vååågen!
Ja, så är jag just nu. Leendet går från öra till öra och jag hoppar och skuttar! I did it. Yeeeeeezzz

Och så är höstlovet äntligen här (snart). Som jag har väntat! Det kunde inte kommit mer lägligt. Jag ska ha sovmorgon varje dag och träna varannan! =P Och shoppa, (och plugga) och gå på bio. Lagom höstigt sådär!

Dagens låt:
Dead by April - Losing You


Veckans bästa dag

Finns det nån som inte gillar fredagar? Det är helt klart veckans bästa dag!

Har haft några rätt tuffa dagar rent allmänt, men idag blev det mycket bättre =D
I skolan firade vi A:s 18-årsdag lite i förväg med en riktigt lyxig morgonfika, blommor och paket. Varför har vi inte såna fikastunder oftare? Det var riktigt mysigt =D Nån hade med sig servetter och mandeltårta, en annan hade plastglas och läsk och så fanns det citronmuffins oxå. Mums!

Just nu sitter jag med musiken på högsta volym i min kära superduperhögtalar-annordning! (det är 2 små högtalare, en stor sak som spelar basen och massor med sladdar hit och dit).
Detta är vad som strömmar ut ur högtalalarna:
Skillet - Better than drugs
Ola Svensson - Feelgood
Britney Spears - Womanizer
Avril Lavigne - The best damn thing
Demi Lovato - Get back
Renegade Five - Love will remain
Vanilla Ice - Ice Ice baby
Pussycat Dolls - When I grow up
Limp Bizkit - Behind blue eyes
Blink 182 - All the small things
Ashlee Simpson - Outta my head (Ay ay ay)
Dead by April - Losing You
Teddy Geiger - Our eyes
Paramore  -That's what you get
Ashley Tisdale - He said she said

plus massa annat! =)


Efter den stora finanskrisen med börserna och så i USA borde dollarn ha gått upp rätt mycket i värde hörde jag, så jag kollade. I går var kursen på 7,63! (en dollar är alltså 7,63 kronor). Kommer ni ihåg när dollarn nästan var nere på 5?
Jag antar att allt kanske inte är så billigt ändå i Amerikat. Det beror helt på dollarn!

Nu ska jag svänga mina lurviga och dansa - det ger massa självförtroende!

PS. Sist skrev jag ju om att jag skulle tvinga mig ner till gymmet. Det blev 15 minuters styrketräning och 45 minuter på löpbandet (= ca 4 km denna gång). Dessutom simmade jag i tisdags, 600 meter. Yay mee! ;)

Höst

Nu är hösten här. Eller den kanske har varit här länge nu, men i dag är en sån där typisk höstig-dag, soligt och friskt i luften som påminner om våren men faktiskt är höst eftersom träden är gula/organge/röda.

I dag var tanken att jag skulle åka ner till gymmet, men jag börjar tvivla på om jag verkligen orkar. Är lite latmaskig i helgen =P Skulle gymmat igår, men då flyttade jag det tills idag.. hm. Om jag inte åker i väg, då kommer jag ha sådär mycket överskottenergi för att man suttit stilla inne hela dagen och då blir det svårt att sova på kvällen.
Nej, nu packar jag väskan och drar dit i alla fall! Löpbandet är trots allt kul, och beroendeframkallande när man väl står där! =) Jag har ju årskort nu så det börjar bli dags att använda det på allvar ;)

Appropå träning, såg på tv-shop häromdan där de gjorde reklam för "Shawn T:s Hip Hip Abs", en träningsform för magen där man gör nån hip-hop gympa. 2 dvd:er kostade 700 kronor (helt sjukt) men då sökte jag på Youtube för att kolla mer vad det är för nåt, och hittade det här 5 minuters passet! Prövade det också, kul var det!  =) Klicks på länken här:
Shawn T:s Hip Hop Abs 1

Shawn T som har kommit på det här berättade hos Ellen DeGeneres att han efter att ha gått upp massor i vikt första året på College så började han gå med i nån gympaklass, men alla killarna där gympade utan tröjor så då kände han sig tvungen att hålla in magen medan han gympade.. så kom han på det här me Hip Hop Abs! "Tilt, tuck and tight" är hans magiska ord typ, man ska hålla in magen och samtidigt andas som vanligt hela tiden när man gör passet och så är det hip-hip inspirerade rörelser. Jag tycker det är rätt svårt, men kul! Man lär väl sig bättre efter ett tag..

Dagens låt:
Teddy Geiger - Sunshine Fires

Snyggt snyggare forever21

Det är lite roligt att surfa in på forever 21, plocka ut sina favoriter och göra kollage i paint. Lite nördigt men kul haha =P

Jag lovar, om jag åker tillbaka till USA (när! nån gång blir det! ;D) kommer jag seriöst komma tillbaka med en resväska fylld med grejer från den butiken! Kommer ni ihåg att jag hittade forever21 i gallerian när jag var där i våras? Kommer ni också ihåg att jag hade handlat på en annan affär där dom hade glömt ta bort larmet på det jag köpte? Så det pep ju när jag gick in i forever-butiken, och jag visste ju inte varför just då, så jag sprang därifrån några sekunder senare, skitskraj.
Usch, hemskt var det =s

Friday is my favourite

I morgon är det fredag igen, me like.
Veckan har varit fylld med naturkunskapsläsning, socialhistoria och religionsinlämning.
Nu äntligen får man vila upp sig i helgen!

I onsdags fyllde E 18 år! Wohoo ;D Vi firade henne med ett påkostat grattiskort (3 timmar tog det att fixa!), godis i mängder och ett fint halsband. Hon blev jätteglad och vi hade födelsedagslunch med kebab, dessutom kom Maria och hälsade på =) Nästa födelsedagsfirande blir om en vecka.. planerar för fullt nu!

Vi har ändrat vårat projektarbete lite som vi gör i skolan (tror jag att vi bestämt nu?). Istället för att arbeta med reklam och om hur det påverkar människan, som är intressant men väldigt svårt, vill vi göra en kokbok! =) Den ska handla om att njuta av livet ungefär. Vi måste ju få med nånting om samhället eftersom vi går sam, så det blir väl nån vinkling om att vi har värsta diet-hetsen i samhället. Vet inte om vi har spikat det här med kokboken, men jag håller tummarna för det låter superkul!

Min syrra hittade den här videon med ett intervjuklipp från när Zac & Vanessa var i Sverige för inte så länge sen. Dom kan faktiskt lite svenska! =D




I helgen blir det väggmålning, tjejkväll och gymträning!
Alldeles lagom för att ladda batterierna =)

Sovmorgon imorrn!
Adios amigos

Wow

Jag fattar inte hur jag kunde missa att Zack Efron & Vanessa Hudgens var i Stockholm förra helgen! Haha näe så allvarligt är det ju inte, men jag brukar ju har rätt bra koll på sånt =P Dom var tydligen och promotade High School Musical 3 vid hötorget i söndags, såg nån video från intervjun där, värsta hysterin! Tjejer som tog i från tårna och skreeeek =P Haha jag hade säkert vart en av dom om jag visste om deras besök ;) Lite larvigt är det kanske, men come on, Zac Efron e rätt cool. Och att stjärnorna från värsta amerikanska succén me alla dom där filmerna kommer hit - till lilla sverige - det är ju oxå lite coolt. Två dagar senare befann dom sig i Paris, Frankrike, så det var ju ingen lång semester precis.

Helgen
Denna helg var fylld med planer på att hjälpa en kompis måla hennes killes nya lägenhet, men efter många om och men blir det bara på söndagen, så därför hinner jag med lite shopping imorgon! =) Yaay!
Behöver nya byxor, skor och säkert lite annat. Mycket intressant, jag vet. Just nu har jag en mindre sko-kris, jag börjar starkt ogilla mina gympadojjor som ska vara svarta men de är så utslitna så grådaskiga är nog den riktiga färgen. Jag vill också ha coola svarta stövlar med klack och kunna gå runt och känna mig lite cool och kaxig. Och bara tanken på dom där tegelstenarna till vinterskor jag har.. ouääh! Usch, jag hatar skor =P och att shoppa skor.
Har ju försökt ha stövlar, hösten för två år sen, men då pajade jag fötterna helt och fick skämmas när jag träffade läkaren. Så nu måste jag hitta nåt bra + snyggt!

Skolan ska vi inte prata om. Jag. orkar. inte. Så tråkigt, så trist, så jobbigt. Det är inte stressigt, bara.. ja tråkigt. Liten uppgift hit, liten uppgift dit. Och jag fasar för dom stora proven! (Typ 3- sidors inlämningar, nationella prov m.m) som med all säkerhet kommer!

Så, nu har jag gnäällt lite, det får räcka där. Punkt slut.

Ikväll har jag kollat på Camp Rock med syrran. Ni vet den där disney-channel filmen som har synts på reklam på bussar, busshållplatser, reklamskyltar och tv överallt? Japp. Lagom barnsligt, lagom "tonårsfilmsaktigt" och så där gulligt. Den var lite förutsägbar kanske, men rolig och mycket musik! The Jonas Brothers var ju med i filmen (fast inte som sig själva) och en som heter Joe hade en lite större roll, han var askul ibland =P haha.

Dagens låt:
Coldplay - Viva La Vida
- Introt är så bra!

Den första oktober 2008

Nu är det oktober! Redan.. var det inte sommar nyss?

Den här veckan e toppen för mig som är addicted to den där lilla fyrkantiga boxen man brukar ha i vardagsrummet. TV:n alltså.
Kanal 5 har massa premiärer i veckan, bland annat:
- Desperate Housewives
- Grey's Anatomy
- Ugly Betty
- Gossip Girl

Fast jag är jättedålig på att följa allt utom Grey's Anatomy. Men snart ska dom ju hoppa 5 år fram i tiden i Desperate Housewives och det måste jag se! Bland annat ska Gabrielle tydligen vara en sliten hemmafru med 2 barn.. hm.

Satt och lyssnade på resultaten från kvällens Idol-omröstning från TV:n i vardagsrummet (pluggade samtidigt) och hörde att LouLou sitter säkert nu! Yess! Hon är typ min favorit, för hon är så glad och har cool röst =)


solnedgång göteborg sommar 2008

Efter 2 dagars ledighet är det tillbaka till skolan imorgon och fredag, sen helg igen. Förvirrande för hjärnan =P

En sak undrar jag bara.
Vi har fått lite material att läsa igenom till nästa naturkunskap och vi har fått instuderingsfrågor. Sisådär 20 stycken. Seriöst, jag överdriver inte, det måste vara så många. En lång lista är det. Det blir lite för mycket för mig. Och jag fattar inte, måste man göra dom? Det stog ju bara att man kanske pluggar bättre då, vad ska det betyda? Är det frivilligt eller inte?! A-kursen hänger jag med på, men när vi kommer upp på NK B-nivå, there you lost me liksom. Me don't like. Men jag ska försöka.

Nu är det godnatt som gäller!
Sweet dreams