Mallorca here we come!

Idag var jag hemma hos A, vi rodde ut i en liten båt och åt äpplen, när pappa ringde och frågade om vi skulle resa bort nånstans.Visst, tänkte jag och hoppades på lite charter.

En halvtimme senare ringde han tillbaka och hade bokat en resa till Mallorca, sista minuten med hotell och allt! Tjoho!
Det galna är att vi åker redan imorgon  och ska checka in senast typ 6.00 fredag morgon, så mycket packningstid fanns det inte! Det var bara att ro iland, ta första bästa buss hem och leta fram resväskan! =D

Nu är allt färdigpackat och jag sitter och funderar på om det är någon idé att gå och lägga sig överhuvudtaget, ska upp om 3 timmar =P

Det är inte USA, men alltid något i alla fall! ;)
27-28 grader och sol varje dag en vecka framåt, kan de bli bättre?

Dagens låt:
Madonna feat Justin Timberlake - 4 minutes to save the world

På youtube har det startats en dance battle, nån som jobbade med Step Up 2 utmanade Miley Cyrus i en dance battle, och det har blivit aspopulärt, typ flera miljoner tittare. Reglerna är att det inte finns några regler, och hittills har 4 videor gjorts och det dyker upp en hel del kändisar i dessa dansvideos. Lindsay Lohan, Chris Brown, Adam Sandler, Amanda Bynes, Channing Tatum (han snyggingen som är rädd för spindlar i She's the man). Cool dans, coola människor, cool musik.
Check it out!

Nu ska jag sova.. eller ja om jag hinner, haha.
Puss och kram ha de gött!

Jag vill tillbaka!



Någon dag ska jag dit igen! Punkt slut =) Om det inte blir fort lauderdale så blir det något annat resmål - USA är stort!

We'll get lost together

Jag såg på Rachel Ray igår och Michael Bublé var där som gäst. Han var så charmig! Och rolig haha =P
Hans låt "everything" spelades ju sönder på radio för några månader sen, på typ Rix fm och Mix Megapol, men jag hittade en annan fin låt med jättefin text!

It's not too late
'Cause you are not alone
I'm always there with you
And We'll get lost together
Til the ligihts comes pouring through
'Cause when you feel like you're done
And the darkness has won
Babe, you're not lost
When your world's crashing down
And you can't bear the thought
I said, babe, you're not lost

Låten heter "Lost"

Trevlig midsommar! Lite sent =P  Hoppas ni hade det bra i går med era nära och kära! Jag var med min syster och mamma och picknickade i det gröna på dagen. Man såg vattnet och en segelbåt åkte förbi då och då. Jättemysigt var det =D På kvällen åt vi silltårta och spelade Buzz Quiz och sjöng SingStar. Det är nästan så att man är lite hes idag! Ingen midsommar utan regn heller, det var fint, haha =P

Nu när "The Hills" har säsongsuppehåll (Ja jag tittar på det! =)  ) har jag börjat kolla på en av MTV:s andra realityserier, Life of Ryan. Snygg 17-årig proffs skejtare som visar oss vanligt folk hur han lever, kan det bli bättre ;)


Nu ska jag lyssna lite mer på Michael Bublé!

Ajaj

I kväll har jag spelat Guitarhero tills handleden värkte och ja knappt kunde röra handen.. tjoho!
And I become better ;)

Sommarlov!

Äääääääääääääääääääntligeeeeeeeeeeen soooooooooooommaaaaaarlooooooooooooov!!!

Tjohooo!! Nästan svårt att förstå, men vi klarade tvåan!! Ett år till har gått, bara ett år kvar, sen början livet på riktigt ;)

Kort summering av dagarna som gått:

Torsdag: Avslutning! Åkte hem till E (gammal franskakompis =) ) med lite folk och såg hennes fina hus! Hon hade en orm, det var lite läskigt =P Men den va ofarlig! Haha. T sov hos mig, vi hade askul =) Dans, prat, skratt, glass, skolkatalogen och min David Beckham affisch.. ja =P

Fredag: Vi drog ut till S långt bort och hade en perfekt start på sommarlovet! Ett gäng både välkända och tidigare okända människor samlades (alla kände S men inga kände varann typ =P). Oj vad mycket vi gjorde! Badade, spelade fotboll, gjorde milkshake, spelade gituarhero (stavning?) och dansade dansmatta, grillade, gjorde två roliga lekar (den där när man får ett kort det står till exempel "arm mot lår" och så ska en person lägga sin arm mot någons lår med lappen mellan, och ta fler och fler kort och bygga på plus fotleken), grillade mashmallows och drack thé, bastade... framåt två-nånting på natten gick vi iväg och spelade ruggby och kollade på den rosa himlen. Sen satt vi bara och snackade/halvsov till morgonen. Hälften av gänget lyckades vara vaken hela natten. Woho!

Lördag:
Kom hem nio, sov 10-16, kollade på Sverige-Spanien fotboll!

Jag har börjat bli intresserad av fotboll! Nästan.. Jag har aldrig varit de minsta sportintresserad, men när alla snackade så mycket fotboll igår så tänkte jag att jag måste få lite koll på saker och ting.. det var en bra match idag, även om jag inte hängde med hela tiden, och Sverige förlorade.. jag hade målat svenska flaggans färger på kinderna med en sån där roliga krita och så köpte mamma sverige-mössor, haha. Fotbollsfest på onsdag blir det iallafall!

Nu är jag trött som en gnu, så jag ska sova.
Imorgon väntar ännu en rolig dag!

Dagens låt:
Jordin Sparks feat Chris Brown - No Air

9 juni

Tjoo!

Har haft fullt upp även denna helg =D

I fredags kväll ringde T och frågade om vi skulle dra ut och umgås lite med V, kanske sova över. Så blev det, och jag stressade som en galning till bussen (typ i onödan menmen). Vi snackade massooor sen kollade vi på en weird film som hette Fear, med Reese Witherspoon i huvudrollen. Den va lite creepy så vi bytte ibland till Alien vs. Preditator som också gick på tv, den va ääcklig! Klockan 4 somnade jag då =P

På lördagen var det partyparty hos en klasskompis, med tema pirat/prinsessa, haha de va skoj! Surprise surprise, alla var utklädda denna gång =) Fast jag var nog inte världens roligaste gäst, var väldigt trött och råkade gäspa då och då.. sorry!

Söndagen var helt klart den bästa denna helg! Först var vi ett gäng på stranden, och solade, åt vindruvor och badade (inte jag, det är fortfarande liite för kallt i vattnet). Det var hur härligt som helst! Sen drog vi ihop en improviserad grillkväll, dom som kunde. Hej hej sommarkänslor ;)

Och idag har jag bara vilat hela dagen (och städat lite), sen blev de bio med mamma & syster - Brudens bäste man såg vi. Förutsägbar men rolig film!

"De ska va gött å leva, annars kan de kvitta!"

Dagens låt:
Hello Goodbye - Bonnie Taylor Shakedown

Nu är det sovtajm for me, skola imorgon (efter en två tre fyra dagar ledigt =P)
Adios!


Från paddlingen förra söndagen

Första juni tvåtusenåtta!!

I dag är det 1 juni =) Ååå sommar!!

Fredag och idag har varit sådana dagar som gör livet värt att leva. Oavsett hur jag kände förut är jag hur glad och lycklig som helst just nu tack vare vädret!! Och mina vänner =)

I fredags tog Maria studenten som sagt. åå va skoj det var! Vi spexade och gjorde i ordning oss i skolan, kul var det! Sen blev det lite krångel med tider och kollektivtrafik men vi kom åtminstone dit vid 5-tiden, åt lite plockmat (hennes bror som är kock hade fixat och trixat) och efter lite väntan anlände den lyckliga tjejen! Det var god mat och fina presenter och glada människor! Sen blev det fest, sanning eller konsekvens (hahaah heelt galet xD) och nattliga bad halv 3 på morgonen (läs: iputtad med kläderna på och fastnade i bottengegga och skorna e nu fula =P)

I dag var jag bjuden på födelsedagsfirande för E:s pojkvän. Vi var ett gäng på 10 pers som paddlade ut till en ö, grillade och softade. Såklart var det helt underbart väder och vi stekte lagom =) (vissa för mycket och brände sig). Paddla kanot var kuuuuul! Tur att de inte var kajaker bara, hujeda mig. Sen paddlade vi tillbaka till fastland, spelade kubb och åt chips & drack läsk med massa massa is (svalkande i hettan!).

Och jag fick lite färg idag =D Veckans bejb kanske jag är nu? ;)
Har varit förkyld sen vi kom hem från Polen, eller nåt konstigt. Ont i halsen och öronen, lite snuvig.. sen blev rösten helt wierd! =O I lördags vaknade jag och fick inte fram ett enda ljud.. Det liksom gick bara inte!! Det tog stopp fast jag försökte prata. Så de senaste 2 dagarna har jag fått kommunicera via lappar. Fick höra idag både en och två kommentarer om det =P "Va annorlunda att du inte kan prata! Missförstå mig inte nu.." och "Va konstigt det blev när hon inte kan prata.. tyst". Vet inte hur man ska tolka det men jag bara rycker på axlarna, va sjutton liksom ;) Och alla är jättesnälla mot mig och har mycket tålamod! Dagens mening - "vänta, nu ska johanna säga nåt här" (när jag tar tag i penna och papper).

Time for dinner!

Dagens låt:
Gyllene tider - Jag går och fiskar