14 juli

Hemma igen! På fyra dagar i Göteborg hinner man med ganska mycket. Vi shoppade, gick på Liseberg & Universeum och åkte på lite sightseeing. Roligast av allt var ju typ att åka spårvagn överallt! Haha =)
Och på en skylt som satt utanför en korvkoisk stod det "Gött mos".


9 juli

Wow! Filmen i lördags var jättebra. Jag är inte så intresserad av actionfilmer men den här var verkligen något att se. Reklamfilmerna är inte ett dugg intressanta men ser du filmen så lär du bli positivt överraskad, det blev jag i alla fall! Den hade liksom action romantik och humor i ett. Robotkrig + high school kärlek = Transformers. det bästa var typ att hela publiken applåderade i slutet.

Veckans recept
En helt vanlig jävla kaka

Ett ägghelvete
1 dl gammal kakao
Så lite smör som möjligt
En näve socker
Ingen jävla mandel
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1,5 dl allerginötter

Fyllning:
1 dl tradigt vaniljsocker
1 melon eller nåt

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart
Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet fastnar ändå.
Dunka ut skiten på matbordet om du kan. Garnera med krossad melon
Skit i det förresten!

Haha xD

Göteborg here I come!

7 juli

I kväll ska vi se Transformers på bio, snacka om coolt.

6 juli

Jag har mått dåligt senaste veckan, tror att jag börjar bli förkyld. Blää.
Läste på aftonbladet.se om de stora regnmassorna i Skåne och hon som dog i sin bil för att hon fastnade i två meter djupt vatten. Då blev jag rädd. Kan vädret verkligen orsaka sånt?

Vill gömma mig för världen längst inne i ett hörn
luta mig mot en vägg någonstans där det inte finns några faror.

3 juli

Jag kanske har fått inspiration till att blogga igen... kanske. Jag har liksom inte haft så mycket att blogga om.
Det här sommarlovet kommer att bli, eller, är typ det tråkigaste jag har haft. Ena dagen är man med ett helt gäng kompisar och har superkul, andra dagen är man helt ensam och bara sitter framför tv:n hela dagen. Men det ska det bli ändring på! Haha.

Neeej, jag ska inte klaga. Det har varit några höjdpunkter so far. När vi åkte till Grönan dagen efter skolavslutningen. Jag åkte faktiskt pop-expressen! För första gången! Den var läskig och jag skrek typ mycket, för sedan stirrade alla andra på mig när jag gick av. Det blev i alla fall en helbra kväll där!

Sen var ju några andra och jag & syrran och badade nånstans en annan kväll, där bussarna går typ 1 gång i timmen. Det var roligaste kvällen hittills. För sen missade vi bussen och blev skjutsade på cykel några kilometer (?).

Och snart ska vi ju åka till Göteborg några dagar, det ser jag fram emot! Fick veta att mamma bokade biljetter för några dagar sen. Men det allra bästa är ju resan i slutet av sommaren med tjejorna! Vi kommer att ha så kul, eller hur? ;)

Dagens låt:
Rihanna - Shut up and drive