Hanson

Vilken dag det har varit! En jobbig sådan. Försov mig nästan, kom försent till skolan.. dessutom har jag nästan tappat rösten pga knepig förkylning, men pratar inte mindre för det så det blir ju bara värre.. suck.

Men så läste jag att Zac Hanson blivit pappa! Mmmbop tralaala. Hanson var mina idoler när jag var liten, även om jag skämdes för det ibland (varför vet jag inte). Zac var den minsta i gruppen, med jättelångt hår i tofs (haha det hade iofs alla tre). Nu är han liksom 22, och han ser inte så dum ut ;) Barnet som blev en son ska heta Shepherd!hrm.. ja det finns ju finare namn. Menmen =P Taylor, till höger på bilderna, har 3 barn redan, Isaac (den längsta på bilderna) har snart två.. dom är fett vuxna nu, Hansonkillarna! Saknar den gamla goda Hanson-hysterin =P

Tueeesadaaayyy

Tjolapphoppsanhejsan lillebror!!
Nu är det sommar banne mig. När bussen är varm som en bastu då är det sommarväder. Kom ju hem från Krakow i fredags och åkte typ direkt till morfars födelsedagskalas.. de blev ju inte så bra som tänkt, var trött med stort T så jag uppträdde mig typ som en femåring (mer än vanligt alltså ;P). Pigg och glad på lördagen var jag iallafall! Vi skulle även ha måndag-tisdag ledigt så det gjorde att man tog det vääldigt lugnt med pluggandet.. big mistake! Satt igår och skrev psykologi (hade börjat lite på den innan) och filmkunskap, alltså uppsats x 2 mellan tre på eftermiddagen och ett på natten. Endast 1 timmes paus. Ja, ni kan ju gissa själva hur det gick.. mot slutet hade jag knappt koll på vad jag skrev. Men jag blev klar!! Och nu är allt inskickat =D

Sen kommer min fina vän A i dag och påminner mig om historieprovet på torsdag som jag helt glömt bort. Eftersom skrivaren har pajat sitter jag nu och skriver av från datorn alla frågor vi fått... 20 stycken är det äl ungefär.. Jihoo!

Men jag surar inte för det =) För det är sommarväder så man kan gå runt i kortare byxor (^piratbyxor" eller "trekvartsbyxor" som jag sa när jag var liten) och linne och solglasöögon! Det gillar vi!! =D

Shit vad tiden går fort.. på söndag är det 1 juni! =O
Which reminds me, på fredag är det en viss person (Grattis Mariaaaa!) som tar studenten och då blir det partaj! Vi samlade ihop tha gang idag och köpte presenter till henne, mucho fina saker =D Jag kan ju inte skriva vad, om hon kanske kanske läser (eftersom denna blogg har ytterst få läsare och jag mest skriver för mig själv så är risken liten men ändå).

Dagens låt:
Kanye West ft. Chris Martin - Homecoming

"Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again"
Trallalalaaaaa..

Tillbaka till pluggandet! ;)

I'm back från Krakow

Tillbaka hemma i soliga Sverige! Polen var skoj, var med om mycket, såg mycket och skrattade mycket. Trodde det skulle bli mer tårar på grund av studiebesöket till Auschwitz men det var så svart att ta in vad man såg så jag har inte reagerat riktigt än.. det var en jobbig dag. Annars blev det mycket shoppande och ätande. Mycket snack och många skratt.

 

Kom hem från Krakow igår vid femtiden, det var ju bara att duscha, byta om, packa presenter och åka ut till mormor & morfar för att fira morfar som blev hela 86 år. Jag var absolut inte på topp för släktkalas så det blev väl sådär, somnade i bilen när vi fick skjuts hem och sen gick jag direkt och la mig och sov non-stop i 13 timmar. Ujujuj.

I dag träffade jag lite släktingar från Dalarna som bilat ner till Stockholm. Min minsta kusin har hunnit bli nästan 6 år, har en glugg i den undre tandraden och ska börja skolan till hösten.. Vart tar tiden vägen?! Känns som förra året jag höll en liten tvåveckors-bebis i famnen! Men han är fortfarande jättegullig =) En riktig liten tuffing men till och med han blev blyg när han ville fråga mig om vi skulle gå till lekparken.. Det gjorde vi, haha =P Lekte kull, fast det var jag som skulle jaga honom och till slut var hela övre planet i lekborgen hans "bo" där jag inte fick jaga honom.. haha =P Hade glömt hur härligt det är att gunga! Högt högt och sen hoppa =)

Plugg i morgon (usch, blä och fy):
- Psykologiuppsats om rädslor och fobier, 1-2 s.
- Filmkunskapuppsats om Lasse Hallström, 1-2 s.
= Inlämning måndag kväll
- Engelska "reading log" läxa
= Inlämning onsdag

Försöker ladda in mina mobilbilder i datorn, men dum är jag som trodde att det skulle vara lätt som en plätt.. måste installera massa grejer, 53 uppdateringar(?!!!) som tar år att ladda ner.. zzznark!

Nu är det dags för resultaten i omröstningen i Eurovision Song Contest
Hugs and kisses

18 maj

Sitter i soffan och chillar (haha), äter vindruvor och kollar på Gossip Girl-maraton på femman. Tar det ganska lugnt inför morgondagen, ska upp med tuppen och åka till arlanda, för vi ska till Polen med klassen! Belive it or not, men det ska faktiskt bli kul. Och jag, E och A hamnade i samma rum på vandrarhemmet, fy fan va kul vi ska ha!
 Whoohoo! ;)

Nu ska jag återgå till Gossip Giiirrrl

Ha en bra vecka!

"For you, a thousand times over!"

Haaaallelujah!! I'm like a bird I only fly awaaayyy. traalalalaa.
Today I am happy.

2 av 3 nationella prov är avklarade! I går var det fruktade nationella i Matematik B. Stress, oro, ångest, sömnbrist inför 8 maj. Ooouäähä. Men det gick  bra! Jag satt stilla i 5 timmar och skrev provet. Hade dålig blodcirkulation i benen efter det och var tvungen att gå av bussen innan min hållplats för att det blev ett sånt tryck i låren så att det gjorde ont. Wierd. Men jag gjorde det, jag klarade av att skriva provet. Obeskrivlig lättad är jag nu ska ni veta =)

Efter provet gick jag på bio och såg
Flyga Drake med filmkunskaps-klassen. Innan sa jag "åå det är en sån här tråkig film så jag kommer säkert somna eller nåt". Shame on me. Det tog jag tillbaka direkt när eftertexterna rullade. Flyga Drake var en otroligt gripande film. Om ni får tid att se den - gör det! (det är några obehagliga scener men då är det bara att blunda och hålla för öronen, det gjorde jag)

"For you, a thousand times over!"

Dagens låt:
Aly & AJ - Potential Break-up song

2 maj

Jag fick migrän i morse (pga stress...) och har fortfarande kvar den där irriterande huvudvärken!! Blää. Men det var verkligen konstigt, jag brukar sällan reflektera över varför jag får migrän, men i morse satt jag och pratade med mamma om en grej som stressar mig i skolan, och så poff! började flimmret... inte kul.


Dom har fått in fina saker på h&.com! =) Längtar till sommaren med släktträffar, födelsedagar, grillkvällar med folk, sol, bad, musik, sommarlooov.. åå! Fast jag är rätt nöjd med solen nu, vill liksom inte gå ut fast det är jättefint och soligt.. beror på USA antagligen, fick ju en rejäl dos med sol där =)

I dag ska jag och M gå på premiären av "Semi-Pro", basketkomedi med Will Ferrell i huvudrollen. Han är alltid rolig! Hahahha.

Nu är det maaaaaaj! Tiden går så fort. By the way, jag fyller 18 om sju månader.. yeaaah ;)