Den andra Narnia-filmen

För några dagar sen var jag ute och shoppade och på bio med syrran, vi såg "The chronicles of Narnia - Prince Caspian". Den var bra, men lite obehagligare än ettan, mycket mer krigsscener. Men Narnia-magin fanns där fortfarande ;)

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, 2005

Det är tre år mellan filmerna i verkligheten och dom har förändrats rätt mycket från första till andra. Prins Caspian är en ny karaktär i andra filmen, han som spelar honom heter Ben Barnes och är riktigt cool! Den nästa, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Threader ska börja filmas redan i vinter, men släpps 2010 så det tar ett tag att spela in!
Nu blir det pizza, hemlagad är godast! Ciao.

Johanna pysslar lite granna

Haha dålig humor alltså =P

Japp, i dag har jag för ovanlighetens skull pysslat! Klippt klistrat och tejpat... Det var kul =)
Det var ett rejält oväder ute i dag så vi var tvugna att stänga av tv och dator men då passade jag på att pyssla med ett kollage jag har tänkt på länge. Inte ett kollage på datorn alltså, nej detta blev av papper och tidningsutklipp! Har samlat på mig lite olika bilder ett tag, från Vecko-Revyn och Veckans Nu och sånt, så det blev ett kändiskollage! Och det passar ju bra, för jag älskar kändisar ;)

Tänkte att det var lite kul att dokumentera det hela...

Efter att jag hade krånglat ett tag med att försöka tejpa ihop fyra A4 papper till en större planch listrade jag ihop dem istället vilket gick mycket bättre! Dags att välja bland alla urklipp..


Det börjar bra...


Sådär ja! Nu ska allt bara klistras på plats också.. puh!


Efter lite ändringar och massa klistrande: Äntligen färdigt och uppe på väggen! Jag är supernöjd =D


Jag valde ut bilder på lite kändisar som jag tycker är coola.Lite snygga kändiskillar fick också plats - såklart ;)
Och mitt namn, hihi =P


Tydligen har jag namnsdag idag, för mormor ringde och grattade. Och så hade jag namnsdag för någon dag sen.. kommer aldrig ihåg sånt längre, men lite kul är det att mormor fortfarande uppmärksammar det =)

Jag var ganska uttråkad idag (Och trött och seg) och villr att det skulle hända nåt.. Så jag och mamsen gick på bio och såg
What Happens in Vegas. Oh my god! Faktiskt. Den var såååå rolig, kommer inte ihåg när jag skrattade högt på bio sist.. fick  t o m tårar i ögonen av ett skrattanfall! Ett absolut bio-måste (eller hyrfilm när  den kommer)

Dagens låt:
Paramore - Misery buisness

Danielle Panabaker

Kanal 5 har börjat med söndagsfilmer varje söndag kl 20.00. Det "speciella" med alla dem filmerna är att de är verklighetsbaserade. Har sett tre, riktigt bra! För några veckor sen såg jag "Mom at sixteen".Tårarna bara rann, den var gripande! Huvudrollen spelades av vackra Danielle Panabaker, hon var riktigt bra i rollen.


Goodmorning sunshine!

Hey hey heeey!
Gick upp nio i morse igen och gick ut och promenerade.. en hel timme igen. Det är ganska tufft, haha har ju inte rört mig så mycket i sommar =P men nu börjar det bli ändring på det! Och det är ju int så fel heller att komma hem till en hemmagjord smoothie!

Yesterday was fun =D Vi var framme vid tre-tiden, och efter några timmar var vi 15 pers. Det var kul att träffa nya människor! Vi spelade fotboll, badade, öppnade presenter, åt jääättegood mat (grillat) och minst lika god jordgubbstårta =) Två kompisar gick redan vid 20-tiden för att dom var tvungna att åka hem, några skulle sova över men jag stannade till nån gång vid 23. Kunde ju inte sova över eftersom det är grillning med släkten om några timmar, och då kan man ju inte sitta och halvsova (förra gången hemma hos födelsedagsbarnet var vi ju vakna hela natten). Haha =P
Det var precis den energikicken jag behövde efter en seg vecka! =)

Dagens låt:
Fall Out Boy feat John Mayer - Beat it
(cool cover på michael jackson's låt!)

Nu ska jag göra eget isté!
Ciaooo


Back on track!

Efter ungefär en vecka av "inget spelar någon roll"-känsla har jag fått tillbaka mitt glada humör! I går köpte mamma en tidning där man fick med filmen "Little miss Sunshine". Vi köpte lite godis och kollade på den på kvällen. Jag förstår varför den har fått sån bra kritik, den var otroligt bra! Överrasskande också haha =P Se den! Sen såg jag "The holiday", den är feel-good filmernas feel-good film! Den bästa av sorten feel-good filmer alltså! Även om den utspelar sig vid jul så kan man se den alla dagar!

Just nu håller jag på att packa lite, en himla massa folk ska åka iväg och fira en kompis som fyller 18! Fotboll och bad och hela paketet. Det ska bli skoj! =)

Gick upp 08.45 i morse för att gå ut på morgonpromenad med mamma. Jag vaknade och tänkte "vem faan kom på den här idén?!" men när jag hade vaknat till kändes det liit bättre. Vi var ute och gick en timme och sen åt jag smoothie-frukost! =D

Nu måste jag fixa det sista innan jag drar.

Dagens låt:
Sean Kingston - Me love


Bild från Mallorca, inte den bästa men fin ändå =)

Puss å kraaam!


What's uuup

Woho! Jag lyckades göra en egen header! (Det ni ser här ovanför). Hit eller shit? Jag gillar den i alla fall =)

I går var jag och la familia på IKEA. Jag kommer ihåg hur det var sist, det slutade i totalkatastrof. T o t a l katastrof - jag skojar inte. Men det funkade bättre denna gång! Köpte som vanligt lite små prylar. En ny lampa, med en lampfot (?) som jag absolut ääääääääälskar. Den kommer bli perfekt till väggen som ska bli mörkröd någon gång i sommar. (Måste bara hitta tid, penslar, färg och målarkompisar). Andra inköp var lampskärm till den, nya sängben, och ett paket med 4 olika lådor som hjälper mig att hålla ordning på skrivbordet. Alltså inga köp jag ångrar eller kommer slänga om några veckor. Goodigoodii!

I dag har vi lekt städningspatrull här hemma, vi har rensat ut förrådet på skräp! Och så har jag passat på att rensa mitt rum. 1 svart sopsäck blev det totalt (från mitt rum) och ett antal sopsäckar från vinden. Imorrn åker allt till tippen!

Det är väldigt många kändisar som är gravida/har fött barn nu.. fast det är det typ hela tiden. Nyfödda är Nicole Kidman's dotter, Mathew Manconaughey's son, Jessica Alba's dotter och Jamie Lynn Spears' (Brittans syrra) dotter. Första bilden på Jamie Lynn's dotter har kommit ut, hon e sööt! =)

Dagens låt:
Jennifer Lopez - Do it well

Pussss år kraaam

Och så lite volang

Just nu är jag snyggare än snyggast i min bruna volangkjol inköpt at mallorca. Den sitter perfekt och kostade typ 10 euro. Varför har jag inte tänkt på dessa kjolar förut? Till den har jag min coola t-shirt med hängslen på! =) Het hetare johanna ;)

Nu ska ja på grillfest me släkten, ciao!

Hemma igen

Hemma igen från Mallorca! Det måste ha varit typ 30 grader. Hade med mig mina somrigaste kläder (linnen och kjolar och sånt) men levde i två klänningar, badade minst 2 gånger om dagen och vi drack väl typ 20 flaskor vatten. Hade varit kul om jag hade haft massa spännande nattliv och flörtar att berätta om men icke sa nicke. Jag tänkte inte ens tanken, men det var ju också en resa för att förbättra lite relationer. Vi blåste muuucho pengar varje dag på shopping mat och utflykter men de var det värt. Solen stekte på, fick synliga bikinlinjer efter första dan. Och så kommer man hem till värsta onödiga buss strejken så att man inte kan åka nånstans. Blir fast här i lilla lådan. Kommer inte ens kunna träffa mina alla mina vänner! Alla bor ju "långt bort" Eller inte alla! Jag bor ju nästan granne med M nu =)

Var och tittade på pappas nya bo idag, en jättefin radhuslägenhet! Det var jättefint där, älskar vardagsrummet med cool fondvägg =) Och våra grannar har världens sötaste valpar, jag skojar inte. Sötare än jockepocke!! Jag frågade vilken ras det var, blandras toypudel och Shih Tzu (kollade stavning på google =P). Ni kan inte tänka er hur söta dom var! Lär ju aldrig hitta en sådan, men jag ska ha hund när jag bli äldre i alla fall. En Jack Russel terrier kanske? Eller en yorkshire terrier ville jag ha när jag var liten, för den hade röd rosett och fick plats i väskan, haha =P

Under Mallorca resan bestämde jag en sak; jag ska tillbaka till USA. Ser-i-öst. Jag ska. Så nu har jag börjat planera lite smått; jag ska börja spara i vinter (runt min 18-årsdag) och åka våren 2011. Jag vet att det är långsiktigt (lite för långsiktigt kanske?) men vi började ju spara 3 år innan vi skulle till Thailand (som blev teneriffa istället pga tsunamin).
Sen kollade jag upp priser.. de kostar 22 000 att åka med Ving till Miami.. bläää. Fast det var iofs 2 pers för två veckor. Vill ju inte åka själv, men två veckor blir det nog inte. 5 dagar typ. Vet inte vem jag ska åka med, men vem kan man fråga nu? "Hej vill du åka till USA med mig om 3 år? Du behöver bara betala 11 000 för biljett och hotell". Och man kan ju inte fråga ett halvår innan, vem vanlig svensson kan få fram 11 000 på ett halvår? Blää. Men sånt får man ta sen. Jag börjar med att månadsspara lite smått =)


Puss å kram skum banan