27 februari

Om nån tycker att jag tjatar för mycket om USA så kan ni sluta läsa nu, för USA lär jag blogga om en hel del framöver... =)

I måndags var det filmkväll hos Maria. Vi gjorde hasselbackspotatis, som blev smöörig. Vi gjorde lite fel, haha. Men den smakade bra. Fast jag hade svårt att släppa det där med potatisen, för Marias bror som är kock skulle äta samma mat som oss och han märkte säkert att det var fel! Haha =P

En månad kvar till USA - Whohooo!!
I går åt vi Jelly Beans och skrev packlista. Haha, kanske lite larvigt att göra en sån stor grej av att skriva packlista, men det var askul! Vi övade på engelskan och lärde oss att dansa via nåt klipp på YouTube. Jag kom på att jag måste köpa en ny resväska, och sen är det massor med annat som måste fixas innan vi åker. Och skolan... uusch jag kommer att missa så mycket. Men det spelar ingen roll, för vi ska åka till USA! Tjohooo! Är ganska glad, om man säger så.

Jag har insett att detta sportlov kanske blir mer stressigt än de senaste veckorna i skolan... måste göra det, måste göra det, plugg plugg plugg, träffa människor, träna träna, försöka ha någon sovmorgon här och där, och ändå ta det lugnt och ladda om batterierna! Men är samtidigt kul att ha grejer att göra, eftersom jag kan bli rätt rastlös och uttråkad på en-veckors-lov.

Plugg denna vecka:
Psykologi - Uppsats om filmen "Tillsammans" (heelknäpp film!!)
Historia - Inlämning där man ska svara på nån tråkig fråga
Matematik - Prov på fredag, andragrads.. blabla. Panik!!

Yes, that's it. Nu måste jag nog börja på den där psykologiuppsatsen.
Ciao Ciao

23 februari

Det är lördag, det är helg, det är sportlooov - Yeey!
Äntligen, en paus från skolan. Det har varit läxor och inlämningar hit och dit, stress och press tills det kör ihop sig i huvudet och man knappt orkar vakna på morgonen. Men nu blir det andra bullar, en vecka i alla fall.
Om man summerar vad jag kommer att göra på lovet så låter det så här: "träna, plugga, sova, träffa kompisar".
Ja, den här veckan är till för att ladda om batterierna!

Resan närmar sig med stormsteg, och vid det här laget är ungefär allt jag säger på något sätt kopplat till USA. Ni får ursäkta mig, men jag kan inte låta bli! Det ska bli så jääääkla kul! Jag och Hildur i Amerikat, inte mycket som slår det ;)

Det amerikanska klädesmärket Forever 21 har supersnygga kläder, till bra priser dessutom.

NU: The Hills och kexchoklad

Life is gooooood

Hej!
Här sitter jag med jordgubbsansiktsmask i ansiktet, har precis ätit fruktsallad (med äkta färsk ananas) och vaniljvisp och är nöjd och glad. Livet är härligt =D

He did it again! I melodifestivalen så klart. Björn Gustafsson är bättre än bäst alltså - Han "svävade" i luften till My heart will go on. Det är huumor!

I morgon drar tjejorna till simhallen och sopar banan med alla motionssimmare där... haha ;)

Dagens lååt:
Dixie Chicks - You can't hurry love

Dagens snygging: Charlie Hunnam (från filmen Green Street Hooligans)

NU: Se klart "Se upp för dårarna" på TV4

Tjingeling!


What is lööööv baby dån't höört me dån't hört me no moore

Började tröttna på melodifestivalen, men Björn räddar årets show med sin pausunderhållning. Han med sina dansmoves! ;)

Alla <3 dag
En gullig dag! Okej, det har blivit värsta mediagrejen och det säljs massa prylar dagen till ära och vissa väljer att inte "fira" alla hjärtans dag för att det blivit så kommersiellt och anser att man borde fira kärleken varje dag istället... Visst, det är sant men samtidigt är det nånting speciellt med alla <3 dag ändå. Lööv is in the air!

Dagens låt:
Ok Go - You're so damn hot

Fick en liten present i dag som jag gillar skarpt, en sjal typ grå/svart rutigt mönster med lite glitter i. Från H&M!

Bara 5 veckor kvar nu ;)

Goodigood

Jimmy Eat World uppträdde på Debaser i stockholm typ förra veckan, det hade jag velat se! Läste i en recension att Seth & Summer i OC kunde varit där, för det kändes som en spelning tagen ur serien. Whatever, det hade varit coolt att höra dom live!

Ikväll är det Gossip Girl, inte så dåligt faktiskt.
NU: Franska och engelska (och så lite svenska)

Tuesday

Bäst just nu:

Teddy Geiger's cover på Beautiful girls (Sean Kingstons låt)
Jimmy Eat World - The Middle
Petter feat. Säkert! - Logiskt

Har precis kollat klart på Gossip Girl och ätit semla (det är ju semledagen eller fettisdagen som det egentligen heter... whatever man äter semlor!) och nu är det tillbaka till historieboken som gäller. Prov på torsdag! Hur ska detta gå?

Ciao ciao

Hey, don't write yourself off yet
It's only in your head you feel left out
and looked down on.
Just try your best,
Try everything you can.
And don't worry what they tell themselves
When you're away.

It just takes some time
Little girl you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything will be alright, alright.


Jag vill ha fredag idag

Och det är fredag! Wohooo!!! =D
Sista dagen på praktiken idag! Kommer att sakna det, hade verkligen kul där! Kanske återvänder en dag som arbetssökande? Who knows..

M blev sjuk i går, feber sånt jobbigt, så hon kunde inte följa med idag. Men jag hade rätt kul ändå! Åkte först efter jobbet in till skolan för att hämta psykologiboken som jag glömde innan förra helgen (dumma miiiig) och vi har ju läxa till tisdag.. det var lite jobbigt att komma tillbaka när man inte varit där på en vecka! Men det gick bra =P
Sen åkte jag och shoppade i 1 1/2 timme - det var mucho fun!

Köpte en kofta och en kortärmad skjorta för sammanlagt 230 spänn. Brukar aldrig fynda på rean, men den här koftan var nedsatt från 399 kronor till 149 och slutade på 89 kronor! Det gillar vi!

Hahahaha, har ni sett den där reklamen på tv för Kavli räkost? Den lilla bebisen som börjar dansa till "that's the way aha aha I liiike it aha aha" när han får räkost på smörgåsen? Sköna moves alltså ;)

Dagens citat:
"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"

NU: Sen middag (färsk pasta med tomatröra - mumsmums!) och Let's dance och senare "Hjälp!". Det är ny säsong och Filippa Bark ska tydligen vara den nya recpeptionisten! You go girl!