31 mars

Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan efter ännu en helkväll med tjejorna!
Vi grillade på stranden samtidigt som solen var på väg ner, sen kollade vi på film hemma hos E (You me and Dupree). Det var verkligen en spännande kväll med planer som ändrades hela tiden, men det blev sktibra till slut!
Tack för en "fett nice" (haha) fredagskväll tjejor!

I morgon blir det 50-års fest med hela tjocka släkten. Tjohoo! =)

solnedg?ng

Godnatt.

Tråkigt

Det är inte kul att drömma verkliga drömmar. Jag trodde att en händelse hade hänt i verkligeheten fram tills nu då jag fattade att det var en dröm. Det var ingen stor händelse direkt, men ändå.

Det är bara så tråkigt att jag är så blyg så att jag inte ens kan säga "oj förlåt" när jag nästan krockade med honom. Och inte vem som helst heller.

Tråkigt.

Varför sitter jag här?
Jag borde sitta någon annanstans och plugga järnet inför den där uppsatsen i morgon. Vi får ju bara två lektioner på oss. Måste åtminstone läsa lite i boken "Det var nå't med uppväxten" som jag lånade i dag på skolbibblan. Om ungdomsbrottslighet liksom.
Ciaociao.

29 mars

Jag har ont i huvudet och det flimmrar framför ögonen. Scary.
Åkte hem från skolan, ska vila mig jättemycket och sen kanske förbereda mig inför essäuppsatsen i kriminologi i morgon.
Nu ska jag äta lite lunch och som sagt vila mig jättemycket.

"hoppsan kerstin!"

27 mars

Jag tänkte skriva massa tråkiga saker om att jag snart kommer att bli deperimerad och att jag också vill ha kärlek, blablabla och så blev det lite jobbigt för han gick på bussen samtidigt som jag gick av och han är fortfarande helt okej snygg och så blev jag lite mer deppig, fast det är sol ute.

Men sen lyssnade jag på...
You'll be in my heart, den som är med i tecknade filmen Tarzan (?) och Phil Collins egentligen sjunger, men min älskling Teddy Geiger  har också spelat in samma låt och den är så underbar! Nästan bättre än Teddys egna låtar.

Så nu känns det bättre - inget deep-talk idag i a f.
Bara en grej: Att vara vara kär på högstadiet och på gymnasiet är likadant.
Helt hopplöst. (Ibland)

Nu ska jag städa mitt rum igen (som inte blev klart i går).
Hejsanhoppsan!

26 mars

Jag har en ny säng! En sån där stor, 1.20-säng. Sån som jag alltid drömt om. Men we have a little problem - nu när jag bytte säng drog jag fram alla saker som befunnit sig under den gamla, några lådor proppfyllda med skräp som betyder olik mycket minnen och så. Fast egentligen borode jag slänga hälften! Så igår stod allt inknuffat i ett hörn och nu när jag skulle böja rena, städa och göra fint på mitt "nya" rum (det känns nytt!) så blev det liksom för mycket. Jag får ju ångest för att jag inte kan  kasta någonting!

"Förut var man schizofren men nu mår vi bättre"
Pappa skrattade väldigt mycket åt den där. Han vill förresten skriva en bok som ska heta "Jag, min hund och ett paket skinka". Jag känner på mig att det skulle kunna bli en storsäljare, haha.

Måste nog återgå till städningen nu.
Inga ursäkter nu - här ska kastas saker och skrämma bort damm!
Ciaociao

25 mars

I dag har varit en bra söndag! Vid ett-tiden begav jag mig till centrum för att kolla lite grejer. Det blev stressigt, och varmt men oj vad nöjd jag kände mig när jag kom hem (halv tre). Jag köpte en jättefin lavenderblå tröja + ett grönrandigt linne för 150 kr totalt på Lindex, senaste VR (färgglad - me like!) och lite mat samt ett liten prydnadsgrej som ser ut som en liten lykta men med ett litet skepp inuti som har randiga segel. Finfin!
Det jobbiga var att solen sken ganska starkt för att vara i mars och det blev väldigt varmt...

Väl hemma duschade jag och packade väskan för att senare åka till gymmet. Jag var jättestressad men det gick väl över efter en stund. Ofta glömmer jag packa ner något, men nu fick jag med allt.
Meningen var att jag skulle ta bussen 16.15 men när jag gick och var på väg till busshållplatsen insåg jag att det blev för mycket. Jag frös och det kändes som om mitt hjärta rusade. Dessutom har jag så ont i foten av allt promenerande tidigare att jag typ haltade. Så nu sitter jag här i stället. Och snart ska jag sätta mig i soffan och läsa den där Vecko Revyn. Och äta vindruvor. Gottgottigottgott.

Ha det bäst.
Puss och kram syns på stan ;)

24 mars

I kväll ska hela familjen gå på bio, Se upp för dårarna heter filmen. Hoppas att den är bra!
Nu ska jag duscha och sedan göra mig i ordning för kvällen. Jag måste vara ute i god tid med att göra mig "fin" för det slutar alltid med att jag springer ut till bussen med oknytna skosnören och halsduken i handen. Ciao!

Tränatränaträna

Har bokat 17-passet i Spinning på söndag. Det är populärt med spinning, så man får boka tidigt!
Pinsamt bara att man känner igen ganska många på gymmet, ungdomar alltså. I onsdags var det 4-5 killar från min skola där och lyfte vikter m.m.

23 mars

Nu har jag typ städat hela nedervåningen.. eller säger man undervåningen? Jaja, i alla fall den första våningen i vår lilla radhusdel. Det var tufft! Särskilt när man har hund som hårar en del, det blir ganska stökigt då. Men nu är det rent och fint!

Jag har sett en väldigt söt kille, som jag måste kalla "mystery guy" (eller kanske Dr Myserious? haha) för jag har ingen aning om vem han är, bara att jag sett honom 3 gånger på samma väg när jag gått en promenad runt området. I går såg jag honom igen! Alltid samma väska. Och jag känner igenom honom för att han har så perfekta ansiktsformer. Jag vet inte vart han är på väg, men snygg e han.

Just nu går det en film på bio som heter Ghost Rider. Den skulle jag vilja se! En liten kärlekshistoria inblandad, och så lite läskig. Lite läskig är nog precis vad jag klarar av med tanke på att jag blir vettskrämd av att se reklamen för The Grudge 2. (Men nu säger V att Ghost Rider inte alls är läskig). Det är sällan det går bra filmer på bio nuförtiden. Oj nu lät jag som en gammal tant eller något.

Nu är det mat här, trevlig friday night allihopa!

Freeeeeeeedag!

Tjingeling.

22 mars

Jag tror att jag är olyckligt kär.

Eller nåt.

21 mars

Jag försov mig i morse och hela dagen har varit knasig!
Måste upp halv 7 imorgon därför kan jag inte skriva så mycket, ska sova snart.

Bara en av de knasiga sakerna som hänt i dag är att på väg från gymmet (jag var där igen!) höll mitt blöta hår på att frysa lite i kylan så jag fick för mig att jag skulle knyta halsduken runt huvudet. Det skyddade håret (jag vill ju inte bli sjuk!) men det var verkligen ingen hit. Jag tänkte "äh det här går nog bra ändå, det är ju bara 10 minuter hem, jag e smart!" men sen när en förbikörande bil tutade på mig i mitt huckle så tog jag av halsduken, för då blev det pinsamt...

Så himla dåligt att alla andra har påsklov vecka 14 men jag har vecka 15! Så var det inte förut... varför ändra liksom?

Nu är klockan 22.24 och jag ska hoppa in i duschen och sen sova.
Godnatt dröm sött.

Dagens låt:
Nelly Furtado - Say it right


22:26

Jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Håkan Hellström

20 mars

Hallihallå!

Det var två dagar sedan jag skrev sist och jag har fått en och en annan kommentar om att jag uppdaterar för sällan, men nu var det faktiskt så att vi har skaffat trådlöst internet och det har varit en massa problem med det, nu är jag tillbaka med samma "gamla" nätverk som inte är trådlöst, så nu funkar internet! Jihoo!

Sen vet jag inte om alla 3 kommentarer på förra inlägget var så seriösa, men det är väl kul att ni vill att jag ska uppdatera oftare. Men jag äter väl inte för mycket pizza? Och jag tror inte att jag är populär heller... hmm.

Det var en helkul fredagskväll!
E var sjuk och A hade en jätteviktig handbollsmatch så dom kunde tyvärr inte följa med, men det blev jag, E, T och V som hade väldigt kul ändå. Vi åkte till T:s mammas konstatelje, snackade lite och beställde pizza (ja, pizza!) och köpte godis som vi åt medan vi snackade lite till och tog lite kort (en del knasiga bilder). Sen tog vi tunnelbanan till S.t Eriksplan där vi mötte en som heter Emilia som ville följa med och spela Laserdome, så vi 5 gick dit. Vi stod där som ett par vilsna får eller nåt, och insåg att vi skulle spela mot ett gäng militärer.. ohooo! Men det var skitkul när man väl kommit över den där lilla panikångesten över att gå in i det mörka rummet. Jihaa vad vi sköt! Okej okej, jag blev sjuten 31 gånger (12 gånger av samma 2 personer) och jag kom allra sist (20:e plats) men det var skitkul! Det var vi alla överens om. Sen gick vi tillbaka till konstateljen och köpte lite mer godis som vi åt innan vi släckte och åkte hem.

I dag/kväll firar V nyår med sin familj. Dom firar när vintern är över och våren på väg, det är smart tycker jag.Gott nytt år! hihi =)

lördagen var det släktkalas för min kusin M som har fyllt 8 år. Hon har fått 2 marsvin som är ungefär 8 veckor gamla, jättesöta, så vi köpte lite saker till buren i present. Och så fick hon en bok om marsvin. Senare på kvällen sov jag över hos mina coola kusiner men M ville sova hos oss så hon åkte hem till mig och jag var kvar med hennes syster och bror. Jag och S kollade på någon dokumentär om smala kändisar och kommenterade, "näemen guu det där är ju för sjukt!" osv. haha :P

Det var jättekul att träna på gymmet igen, jag ska tillbaka imorgon för ännu en timme styrke- och balansträning. Fokuserar på att stärka knäna, armarna och ryggen. Bara för att jag sa till min medlemstränare att jag hade problem med knäna och ont i ryggen ibland. Så det är bra att jag får träna och bli starkare! Sen gör jag ju lite sit-ups också, för magen. Eller, ganska många. Så många jag orkar x 2 faktiskt, det är lite tufft.

Är Rachel Bilson och Hayden Christensen ett nytt par i kändisvärlden? Gillade i så fall Rachel och Adam so much better! Dom som förresten förlovade sig i senaste OC-avsnittet, Summer och Seth då. Det var lite kul.

- Dagens låt:
Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes

18 mars

Mitt internet är jättesegt, fast vi har ändrat till trådlöst nätverk. Borde det inte bli enklare då?

Jag ska äta lunch nu, sen träna på gymmet (back on track efter två månader!) och kanske träffa M och snacka lite. Skriver mer sen om Laserdome-fredagen, släktkalas m.m
See you later!


Funny funny

Laserdome + pizza med tjejorna i morgon
Looking forward to it! ;)


15 mars

Jag ramlade i dag på plattorna utanför vår dörr bara för att jag snubblade på min väska, så nu har jag skrapat upp knäet och det svider. Verkligen svider.

Har laddat mp3:n med lite ny fräsch musik så nu ska jag ta en promenad (trots knäet). Det är hyfsat väder, ganska ljust ute fortfarande och jag har dessutom ätit lite glass och godis i dag så det ska bli härligt att röra på sig!

Vi ses senare!

Beyonce - Irreplaceable


14 mars

Det är våååååååååååååår!
Jag är så glad i dag, solen skiner fortfarande på dagarna och fåglarna har börjat kvittra igen!
Vårkänslor.

M skulle tona håret på mig idag, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Flaskan gick sönder och det blev lite färg i badrummet... men vi lyckades få bort det! Nu lär jag gå runt med röd hårbotten några dagar, men det gör inget. Jag vill klaga till Schwartskopf men vet inte vart jag ska vända mig. Jaja, min naturliga hårfärg är rätt okej den också.

Haha älskar den där reklamen för.. vad är det reklam för? Det är en kille som säger
"Tentaångest! Teeeeentaåååångeeest!" "Åh vad jag blev sugen på snabbmakaroner!"
Bara för att övertyga andra inne på ett café eller nåt om att han är student så att han ska få rabatt. Haha

Jag fick min skoltröja i dag! Chansade och besätllde en blå XS och jag tror faktiskt att den passar. Vill inte att det ska bli som med klasströjan från förra klassen. Jag beställde storlek M bara för att någon sa att den krymper i tvätten. Den slutar typ nere vid knäna och det är en tröja. Alldeles för stor alltså!

I kväll är det Grey's Anatomy 21.00 på Kanal 5. Yeey! ;)
Dr McDreamy är ju bara för snygg!
Jag ska fråga pappa om vi kan äta pizza i kväll bara för det. Hihi

I dag lyssnar jag på:
R. Kelly - World's greatest

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peek up high
Hey I made it
I'm the world's greatest

Jättebra självförtoende-boost!


13 mars

I dag fick jag typ "ledigt" för att vi hade språkdag och vi skulle gå runt i Stockholm, men det går ju inte med mina skor och fötter, nu när jag har så ont. Så jag fick åka hem :)
Så härligt med vårsol! Gick ändå av en busshållplats tidigare och gick den sista biten hem för att det var så fint väder, och för att jag inte hade jätteont i fötterna - just då. Sen värkte dom. Aj!

Efter att ha ätit lunch åkte jag till bibblan och lånade lite böcker, tänkte att jag ville ha något att sitta och läsa ute i vårsolen. Läste lite Seventeen där också, och blev modeinspirerad och fick USA- längtan. Ååå vad jag vill åka till USA!

På bibblan ringde M och frågade om vi skulle hitta på nåt. Hon praktiserar i 7 veckor och slipper skolan då den lyckosten! (?). Vi åkte till McDonalds och tog en glass och läste dagens roliga  Elvis-serie i Metro. Haha! Sen gick vi runt några timmar och gjorde ingenting, men det var ganska kul det också.

Nu är det inte mycket sol kvar, men det var fint så länge det varade!
I kväll tittar jag på Desperate Housewifes 21.00 på Kanal 5 och direkt efter det "The new adventures of old Christine" (som bara heter "Christine" i tv-tidningen) 22.00. Det e bra!

Just nu lyssnar jag på:
Mika - Grace Kelly

12 mars

Nya skor - mer smärta. Jag har ont i foten igen. gdfb%&adw(gdh&!
Jag vill inte ha ont i foten. Jag skulle vara med på idrotten i dag första gången på jättelänge och börja med min idé att gå av bussen en hållplats tidigare och gå resten hem men det gick ju inte =(

Så fick den plågade konstnärssjälen sin plågade idrottsman till slut. I One three hill alltså. Peyton och Lucas. Nu när OC har lagts ner får jag hitta en ny favvo-serie, och jag tror att det blir OTH. Men OC förblir alltid bäst! Och det är ju några avsnitt kvar...

I dag lyssnar jag på:
Salem Al Fakir - Good Song

På fredag ska vi spela Laserdome!(?)
Lite läskigt. Har aldrig spelat det, och man ska typ skjuta på varandra inne i värsta uppblåsbara rummet som är helt mörkt. Eller det kanske inte är uppblåsbart, men det var det på Öland när vi såg ett Laserdome tält på Bödasand-campingen. Det ska bli kul! Åtta tjejer skulle vi visst bli.

Kanske man ska ta och titta lite på Oprah.. ja!
Ciao ciao

10 mars

Dagens låt: Kayne West ft. Lupe Fiasco - Touch the sky 

Jag saknar Teneriffa! Vädret, dofterna, människorna, mataffärerna, miljön, favoritresturangen, hotellet...
Alla luncherna vi åt med yoghurt och bröd, det där parfymeriet vi besökte 1000 gånger innan mamma kunde bestämma sig för vilken parfym hon skulle köpa, utflykterna, vår lilla hyrbil. Det är mer än 2 år sedan vi var där.

Kollar på bilder från sommaren 2006 - den bästa sommaren på läääääänge!
Superbra väder, trevligt folk, massor med upplevelser... yesss.

Men nu e det beach 2007 som gäller ;)

9 mars

Livet börjar här och nu
Idag finns bara jag och du
Jag vill lämna det som var
Vågar du vågar jag

Lite pinsamt men jag tycker faktiskt att låten (Sanna Nielsens vågar du vågar jag) är ganska bra. Trallvänlig eller vad man ska kalla den. Tralaalaa...

Idag mådde jag asdåligt i skolan. Fick kraftiga magsmärtor, det gjorde sktiont. Ringde till far och sa att jag ville hem men jag kunde inte åka kollektivtrafik eftersom jag skakade, mådde jättejätteilla, kallsvettades och hade superduperjätteont i magen. Så han kom och hämtade mig, efter att ha åkt fel 3 gånger. Jag väntade på parkeringen och dom hade After Ski utanför entréen med våfflor och sköna låtar som "När vi gräver guld i USA.." Coolt eller vad? ;)

När jag kom hem  och la mig i sängen somnade jag nästan direkt.
I morgon är det exakt 4 månader kvar till jag åker till London!

Dagens låt: Hilary Duff - Play with fire


8 mars

Faan vad jag mår dåligt.
Jag vill bara höra att det kommer att ordna sig.

Fall Out Boy - Sugar we're going down

Svensk Pop

Du e snygg å ja e smart
Å varje gång jag ser dig le
Får jag svårt att  tänka klaaart
Du e snygg å jag e smart
Svensk Pop

5 mars

I går skulle jag gå och lägga mig tidigt, men jag fastnade vid filmen "Eight days to live" som gick på Kanal 5. Bland andra hade Kelly Rowan (OC-mamman Kirsten) en stor roll. Filmens handling var att sonen försvinner spårlöst efter att ha åkt på en bilresa. Pojken anmäls som försvunnen och det finns inte mycket hopp men mamman kämpar för återfinna sin son. Den var jättespännande och man blev riktigt tagen av den. I alla fall jag. Och speciellt eftersom huvudpersonen var så söt! Dustin Milligan.

Jag har klippt mig i dag! Det blev snelugg och uppklippta toppar. Frisören sa att Ashley Olsen inte alls har lika tjockt fint hår som jag... hihi :)

Mycket TV blir det i kväll:
Anna Pihl TV4 20.00, Leende Guldbruna ögon SVT1 20.00
CSI
Kanal 5 21.00, Cityakuten TV3 21.00
Prison Break
TV3 22.00

Och kanske lite Toblerone också... kanske!

Bara för att idrottsläraren är dum
"Det var ju nära i alla fall Johanna!"

Nu ska jag som sagt se på TV.
Och just det jag sa ju till L att jag skulle göra geografigrejen också! Jaja det får bli i reklamerna eller nåt... haha.
Hejdå.

4 mars

I dag är det söndag. Vanligtvis veckans näst värsta dag (måndag e värst!) och väldigt tråkig. Men i dag är det nog lite roligare. Jag, min syster och mamma har varit ute på en lång promenad, så förhoppningsvis kommer det att hjälpa mig sova i kväll. Det är bra att röra på sig! Och nästa vecka kanske jag kan börja gå på gymmet igen! ;)

När vi kom hem från promenaden gav pappa oss varsin JÄTTEtoblerone från Danmark. Gottgott, men den får jag spara till fre-lör.

Jag letar för fullt efter bilder att ha med till frisören i morgon. Äntligen ska jag klippa mig! Just nu vill jag ha hårsvall á la Mary-Kate och Ashley men vi får se vad det blir!

Nu ska vi äta våfflor med glass och dricka blåbärsoppa :)

Ciaociao

Jag är glad!

Jag är glad för att i morgon ska jag köpa skoooor!
Och inte vilka som helst heller. Jag ska köpa fina skor! Såna som jag velat ha jättelänge...

3 mars

I morgon kommer jag bli jättenervös (medvetetet eller undermedvetet) för måndagen - då måste jag verkligen göra allt för att kunna somna på kvällen. Vakna tidigt, gå en låååång promenad under dagen, dricka massa thé och så.. om nån har nå fler tips på hur man somnar enklare innan första-skoldagen-efter lovet får ni gärna dela med er!

Torsdagen var ändå roligast, när min mormor ville bjuda oss kusiner på McDonalds. Det var jag, min syster, lilla kusin M, stora kusin M och mormor såklart. Sen åkte vi ut till mormor och morfar och var där en stund. Min morfar, som är 85 år och genomgick en höftoperation för några månader sen (kanske till och med ett år?) var uppe på taket och sotade skorstenen(?) i måndags! Hujeda mig! Haha.

I dag var jag med mamma och syster i stan för att lämna lilla kusin M hos sin pappa och samtidigt byta en tröja. Vi skulle bara byta tröjan men det resulterade i 2 timmars klädprovning av ett dussin plagg på Gina Tricot och vi gick därfrån med varsitt nytt plagg och den andra tröjan kvar i påsen. Hahahaha :P

På bussen hem såg jag en av barnskådisarna i min all time favorit- serie Barnen på Luna. Ni vet, den där serien om 4 barn som förlorar sina föräldrar och ska bli omhändertagna men så tillsammans rymmer dom på en båt som heter typ Luna. Den var iaf den bästa serien jag visste!  Jag har faktiskt sett tre av fyra skådespelarna i verkligheten! :)

Nu ska jag äta lite rester från i går -  thaimat! ;)
Ciao ciao