För jag har tagit studenten fyfan vad jag är braa!

Yes yes yes! Nu är det slut, finito, jag är fri! FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Gårdagen var helt otrolig! Jag fick äntligen ta på mig min fina studentklänning, gå i de vita klackarna och med mössan på åka in till skolan. Där hade vi fotografering, champagnefrukost (med vindruvor, jordgubbar & skriva-i-mössor), studentlunch och samling i klassrummet. Vårt avgångstal på lunchen var grymmast men vi vann inte (vinsten var att få springa ut först) fast vi fick ändå "hedersomnämnande" det är alltid bra! När vi samlades i klassrummet fick vi stå i fönstret och tjoa till publiken som väntade nere på skolgården, massa familjer och vänner som väntade på studenterna. Jag vinkade till min lilla familj, det var kul att dom såg mig! Vi hade fått typ bästa fönstret, precis framför själva skolgården så vi hade bästa utsikten ;D Sen fick vi en blomma av mentorerna, men jag kom på nu att jag glömde att säga hejdå till dom på riktigt (som man gör på skolavslutningar ni vet..) ojsan då =P Sen fick vi ÄNTLGEN gå ner till entrén och förbereda oss för utspringet (vi var trea). Jääklar vilket liv det var, med lyckoskrik, tårar och bankandes på dörren! Vi vill uuut! Och så till slut öppnades portarna och första klassen vällde ut, hoppade, skrek och lyfte sina mössor! Sen gick det fort, och innan vi han säga hej hopp var vi klassen som bankade på dörrarna.. och så öppnades dom... jabadabadoo!!! Vilken lycka!!! Dom närmaste minuterna efter vi hade sprungit ut och väntade på dom andra klasserna var i ett enda lyckorus.

Sen fick vi springa ut till våra familjer, och när jag hittade min så blev jag överöst av såna där grejer man får runt halsen.. blommor, gosedjur och en stor pris-brosch med texten "jag har tagit examen!". Det följdes av massa kramar och fotande (ty p8 kameror att kolla in i!) och jag kände mig så lyckligt lottad. 18 personer hade lyckats komma till mitt utspring. Siffran har väl ingen betydelse men bara värmen och mottagandet från HELA släkten var underbart! Och min studentskylt som de hade gjort själva var jättesöt =)
Sen var det dags för flaket och det är en historia för sig.. det var lite vingligt i början men sen kom vi igång och jag tjoade och skrek och sjöng med i den dunkande musiken. Roligast var när vi mötte eller körde bredvid något annat flak, haha xD Drack gjorde jag inte för jag var för upptagen med att hålla i mig i räcket.. men dom andra drack för fulla muggar, och sprutade på varandra!. Drack och sprutade, drack och sprutade.. ja ni fattar. Ett antal på flaket var dyngsura efter typ 20 minuter. Sista kvarten började jag känna mig bekväm, det var ganska stadigt och jag kunde vara lite i mitten på flaket och drack lite cider. Sen hällde jag på skoj lite cider på A, men hon märkte det knappt. Sen när hon märkte det sa jag "spruta på mig!!" och hon frågade om jag menade det och sen hällde hon över hela min tröja och lite i ansiktet, och jag var inte beredd på det så jag tog tillbaka burken och sprutade på henne och några fler kompisar (vi var ett gäng som höll ihop). Sen tog jag upp en till, skakade och sprutade. Det var askul och ingen tog illa upp =) Sen tog E:s pojkvän fram en stor burk cider, öppnade och hällde på mitt huvud och så rann det ner över hela mig (jag hade varit nästan helt torr innan) och jag blev dyblöt! Först var jag chockad, sen var det kul och jag "typ headbangade med huvudet och skakade på håret och började dansa mer! Såå himla kul!!


Sen fick jag skjuts från flaket hem till mottagningen och där var det fullt med folk! 25 pers i våran lilla lägenhet =D vi hade gjort om vardagsrumsdelen och dukat långbord där istället och det fanns massa mat och dricka. Snacka om att jag fick en chock när jag gick in i mitt rum och såg alla presenter och blommor folk hade ställt där! Hoppade in i duschen eftersom jag var blöt och klibbig av all cider.. Sen kunde festen börja! Igen kände jag mig lyckligt lottad för att jag hade alla dessa människor runt omkring mig. Jag hade samlat nästan HELA släkten (både på pappas & mammas sida, det är inte vanligt!) och några andra betydelsefulla människor, och folk hade åkt både från norr och söder för att fira mig =)
Vi åt god mat, sjöng "sjung om studentens lyckliga dar" och pratade. Jag lyckades mingla med alla, det var kul! Och dessutom var vi ett gäng kusiner (som alltid håller ihop) en stund inne på mitt rum, dansade och skojade =) Precis som förr! =D Som om själva mottagningen inte var nog som present så var jag "tvungen" att öppna massa paket också...hehe. Fick jättefina saker, det kunde inte blivit bättre! Inte "för mycket" eller "för lite" av något =) Några traditionella skålar, coola glas, fina smycken och intressanta böcker. Dessutom fick jag glas och skålar (av olika släktingar, inte alla av samma) ur serien "Mine" från Kosta Boda, som jag velat ha jättelänge =D Men det bästa var i det största paketet, från mamma och pappa.. den coolaste, häftigaste grymmaste fetaste stereon ever! Jag har önskat mig en riktig stereo jättelänge och nu fick jag en.. Jippii!!!

Senare på kvällen var det slutskiva för 600 pers.. hade taggat jättemycket men när vi kom dit var det rätt segt (säkert bara i början, det blev nog en sjujäkla fest senare!) och vi var alla supertrötta och många mådde dåligt... så vi drack några goda drinkar och tog halv 1 bussen hem =)

I dag är jag ledig (höhö) och har städat det sista från mottagningen, kollat på bilder från studenten och tvättat (är nu inne på 4:e omgången). I dag och imorgon kommer jag att fixa det sista inför resan, för om 2 dagar (på söndag!) åker vi ett glatt studentgäng till Grekland, Rhodos. Jippiekajej! Det ska bli superkul =D Vädret här idag är lagom kul,  grått och kallt men dagens prognos för Rhodos är 23-26 grader och strålande sol.. We like ;D På söndag fortsätter solen att stråla och det ska bli 27 grader!

Nu är det dags för film & brownies =D
Puss å kram grekisk banan

  
Jag efter utspringet när jag precis träffat familjen / min lilla "Mine" samling och alla blommor

Sista skoldagen i gymnasiet!

I dag var en stor dag för det var sista riktiga skoldagen i gymnasiet! Inte så "riktig" men ändå... vi var 5 pers (av 30 elever) i klassen och hade något betygsamtal, sen snackade vi mest om förberedelser inför studentdagen. Städade skåpet också och lämnade tillbaka alla böcker. Jag som spar allting var duktig och slängde massor utom en franska lärobok vi fick i tvåan och några uppsatser jag är stolt över. Är ledig nu tisdag & onsdag sen torsdag är det studenten =D
Köpte med mig jordgubbar hem och kollade på hela MTV Movie Awards 2009 på datorn (fixade högtalare och kollade på helskärm). Fast det är bättre att kolla på MTV.com för på svenska MTV-hemsidan hoppade de över en del klipp.. till exempel hela New Moon-grejen! Så jag kollade först via MTV.se och sen resten på MTV.com. Ska kolla på showen på TV också på onsdag bara för att det är kul =P

Galans roligaste: Adam Sandberg var ju klockren som programledare! ;D 
Galans knasigaste: Hur både Rob & Kristen gjorde bort sig lite.. haha =P
Galans WTF-moment: Sasha Baron Cohens karaktär "Brüno" flyger in som fredsduva och ska dela ut pris, men landar i publiken precis där Eminem sitter - med rumpan mot Eminems ansikte = WTF! xD

Såg att den lilla New Moon-rutan till höger här på bloggen har förvandlats från en nedräknare till att visa trailern! Coolt =D
Den var förresten bättre än vad jag någonsin kunde föreställa mig! Känns så konstigt att se boken komma till liv nu på film.. Twilight-filmen såg jag innan jag läste boken men nu har jag ju läst tvåan före filmen.. "The wolfpack" kommer bli såå grymma på vita duken! Yeeaah ;)

Det har varit bra väder så många dar nu men det ska bli typ skitväder på torsdag! Buhu =(

   

Fint väder / Saker vällde ut ur skåpet / jordgubbar



Haha skulle ta en bild på godsakerna och datorn (med MTV movie awards going on) och just då råkade dom filma RPattz.. yeeah ;D Mer godsaker! höhö vilken humor man kan ha...

Pussåkram