Älska mer - isté!

  

I love ice tea. Det är så gott! Och svalkande en varm sommardag =D Me likey ;) Gissa vem som kommer ladda kylen med isté på Rhodos om tre veckor? =D

Igår var det som sagt studentskiva med djungeltema, närmare bestämt vår skiva. Nästan alla var utklädda - det var apor, kokosnötter, fåglar, leoparder, lejon och till och med en banan! Middagen var trevlig och lite sentimental med "klassens"-nomineringar, sånghäften och tal och sen blev det paartej! =D Det var grymt kul och bra stämning! Vi var lediga idag, rätt skönt för man har lite träningsvärk i benen efter alla timmar on the dancefloor ;D Har tagit det lugnt hela dagen, kollat på The Hills och ätit körsbär (bigaråer). Vi hade filosofiprov igår och för stunden är det rätt lugnt i skolan. 3 veckor kvar till studenten!

Gjorde ett 
test på people.com i dag om Robert Pattinson! "How well do you really know Rob? - How does he feel about Edward Cullen? What did he have to learn to play Diggory? As the actor turns 23, see how well you know the Brit with bite!" Mitt resultat blev:

"You answered 8 out of 10 correctly.

FANG-TASTIC

You sure sparkle when it comes to all things Rob! Not even the Volturi can keep you down."

Är man bra eller är man bra? Yeaah ;D

Dagens låt:
Kelly Clarkson - I do not hook up


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback