Long time no see

Har inte bloggat på ett bra tag, har inte funnits nåt särskilt att skriva om. Here's what I been up to:

 
 

Sol & bad i Grekland - en vecka på Rhodos med en gäng vänner för att fira att vi tagit studenten och bara sola bada och slappa efter 3 års slit i skolan!

Köpt nya skor - coolaste sneakers in town I have (se bild)

Firat kompis som fyllde 20 - vi blev bjudna på sushibuffe (se bild) och hon hade fixat stället med lite inspiration från födelsedagsscenen i New Moon - svarta möbler och vita väggar fanns där, så varför inte tänkte hon. Gula & röda rosor och ljus överallt!

Varit på bio några gånger - har sett Baksmällan, Transformers 2 och Män som hatar kvinnor. Sist vi var på biografen såg vi New Moon trailern på TV där! Yeeey! =D Om det inte syns så fick jag bild på Jacob och New Moon-loggan. Folk stannade till och undrade vad vi pep om haha lagom embarrassing ;) 

Har även solat och badat på stranden här i hemma i Sverige (när det var bra väder), träffat släktingar, haft kul med vänner och hyrt en hel del film (när det var dåligt väder). Och lyssnat på mucho musik!

Just nu lyssnar jag på....
All American Rejects - Gives you hell
Dead by April - Leaves falling & Found myself in you
Alter Bridge - In loving memory
Sean Kingston - Fire burning
Renegade Five - Running in you veins
Beyonce - Single ladies


Vill ta tåget till Danmark i augusti och bara chilla i Köpenhamn några dar, men det verkar va jättedyrt nu när jag kollat upp priser =( Suck... well well får se senare, det är ju ändå några veckor kvar =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback