Nördvarning! =P

Efter 2 veckor me 40 kronor på kontot trillade äntligen studiebidraget in i går. Kaching! Köpte lite smått och gott =) Frida-tidning (perfekt läsning när man är slut i huvudet och inte orkar koncentrera sig), Colaburk, K-special bar (supergod!) och All Bran mini breaks

Men det roligaste:
 
- Eclipse (planerat köp)
- Twilight Collector's Edition (En häftig box runtom, boken i svart tygaktigt material och på omslaget bara bilden med äpplet och händerna, ett rött sidenband som bokmärke inuti, rubriker i rött med krumelurer runt, sidor av naturvitt papper med lite ruffiga kanter). I love it! Det är lite nördigt. Men så sjukt coolt! Och värt pengarna =)

Jag och V diskuterade skillnaden på Twilightnörd och Twilightfan. Vi kom fram till att ett fan är totalt engagerad i allt som har med Twiligt att göra, en nörd är bara allmänt besatt av Twilight. Och inte i negativ bemärkning! =D
Jag är nog nånstans mittemellan. Eller äh, spela roll. Det är roligare att säga Twilightnörd!

Tog en långpromenad i dag och lämnade film på videobutiken (Another Cinderella Story, rolig modern tolkning med hela askungesaga-konceptet avklarat på en timme, sen handlar det om vad som händer efter "lyckliga i alla sina dar", och dessutom är det en dansfilm!). Var ute lite mer än en timme, härligt att promenera när luften är sådär lagom kylig.
På videobutiken såg jag en del bra filmer att hyra nästa gång:
- Systrar i jeans 2
- Tropic Thunder
- Prom night (på reklam på bion när vi var i USA)
- Get Smart
Måste hyra film snart igen!

Dagens hemsida: (för alla er andra Twilightnördar där ute, på författarens hemsida kan ni klickar er fram till allt möjligt smått och gott om the Twilight Saga):
http://www.stepheniemeyer.com/

Dagens låt:
Blue Foundation - Eyes on fire

Kommentarer
Postat av: Marja

Jag har sett att forever 21 vill starta en butik i Sverige!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback