Skojsigt


Robert Pattinson var på Oscarsgalan igår =)
På röda mattan pratade han om de kommande Twilight-filmerna.
New Moon ska ju ha premiär 20 november i år och nu har dom satt ett eventuellt datum för Eclipse; juni 2010. Wow!
I övrigt så vann Heath Ledger ett pris för "Best Supporting Act". Det är inte många som vinner en Oscar ett år efter sin död.
Ett bevis på hur saknad han är? Och Ben Stiller presenterade ett pris tillsammans med Natalie Portman, men han var "utklädd" till en superskäggig Joaqin Phoenix.... haha xD

Äntligen äntligen äntligen
har jag köpt Breaking Dawn, fjärde och sista Twilight-boken. Den är i storpocket och över 800 sidor (tror jag) så den är lite klumpig. Men nu får jag äntligen läsa det som alla pratar om! Har hört/läst många som säger att det här är den bästa delen, och att man får svar på alla frågor... Spääänanndeeee!

I Pocketshop-butikerna finns ett litet bord med vampyrtema där man kan hitta hela Twilight-serien, Stephenie Meyers andra bok (The host), den svenska vampyrromanen Låt den rätte komma in och lite andra vampyr-böcker... Bland annat
en serie som verkar spännande, House of Night. Om en 16-årig tjej som blir vampyr och tvingas byta skola till ett high school för vampyrer. Det har alltså ingenting med Twilight att göra och är helt andra författare, men fortfarande det där tonårsvampyr-temat. Det finns 6 böcker totalt än så länge, de tre första har släppts i Sverige: Marked, Betrayed och Chosen. Coola omslag dessutom! Dom ska jag läsa.

Dagens låt:
Kelly Clarkson - Don't Waste Your Time


Bra kväll för TV; Chuck och 2 1/2 män. Humor! Kanske lite popcorn till det, det är ju ändå sportlooov! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback